В живота на всеки от нас поне веднъж се е

...
В живота на всеки от нас поне веднъж се е
Коментари Харесай

Всичко се връща? Ето какво ви очаква, ако откраднете обвързан мъж

В живота на всеки от нас най-малко един път се е случвало да се влюби в "грешния " човек. И въпреки да е известно, че "любовта не пита " и в никакъв случай не идва при нас, когато сме подготвени за нея, истината е, че никой не идва в живота ни без причина. Дори и този, който ни се коства, че не е трябвало. Когато двама души пресичат пътищата си в някакъв миг, то всеки от двамата научава урок от другия. А когато това се случи сред привързан мъж и влюбената в него жена, не се съмнявайте, че това също не е инцидентно, само че уроците са сурови.

Първото, което би трябвало да знаете, че всеки е горделив собственик на кармата си и всяко деяние си има следствие в бъдещето. И вярвайте, когато разбивате семейство, то сигурно ще усетите болката от това някой ден. Защото всичко се връща, само че има способи за умен метод и никога не е наложително да бягате от човек, който харесвате, само че би трябвало да знаете, че дейностите ви са лимитирани.

 жена, мъж

Ако обичаният ви женен мъж не е в мощен съюз със брачната половинка си, то връзката им е обречена, даже и без вашата поява. Присъствието ви може да забърза процеса по прекратяването ѝ, само че никога основната причина не е във вас. Ако обаче изпитвате подозрения в този мъж и той ви дава смесени сигнали, то тогава е прекомерно евентуално вие да не сте кармично свързани с него. Липсата на мира в душата ви подсказва, че този човек не е предопределен за вас, а в случай че опитате да го разделите с половинката му, ще страдате вие, ще страдат всички. И не се съмнявайте, че някой ден ще ви сполети ориста на дамата, която е била изоставена поради вас. Но при положение, че усещате мощна връзка с мъжа и не изпитвате никакви подозрения в него, а интуицията ви подсказва, че това е вашият човек, то евентуално вие сте предопределени един за различен. И даже в тази обстановка, не предприемайте несъразмерни дейности.

 жена

Запомнете: самодейността би трябвало да остане напълно в ръцете на мъжа. Той ще реши дали вие ще останете в живота му, или ще избра актуалната си жена. Не вие определяте ориста на техните връзки, единствено той. Защото в случай че е предопределено вие да бъдете дружно, този човек, даже и на подсъзнателно равнище, ще ви търси, тъй като вие сте кармично свързани. Вие нямате силата да се намесвате в фамилния му живот, а в случай че го извършите - следствията няма да бъдат положителни, най-много за вас. След време вие ще бъдете осъдени за това си деяние, а моментната победа няма да ви донесе трайно благополучие.

За да не получите удар от ориста в символ на наказване, то най-добре е да се отдалечите от обвързания мъж допустимо най-бързо. По този метод в живота ви ще се появи човек, който ще бъде подготвен и свободен за вас.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР