В живота на това момиче се случил най-големият страх на

...
В живота на това момиче се случил най-големият страх на
Коментари Харесай

Тя продала креватчето на покойния си син. А купувачът, разбрал историята й, я трогннал до сълзи

В живота на това момиче се случил най-големият боязън на всяка майка. Валери Уотс билабременна в 9-ия месец, още малко и едно прелестно кърмаче щяло да се роди! Но седмица преди раждането лекарите споделили на Валери, че бебето й е мъртво.

Не можем да си представим нейната болежка и тъга. Валери към този момент даже била направила напълно детска стая за сина си Ноа. Но в този момент нямало кой да живее там. На момичето му трябвало цяла година, с цел да се елементарни с всички неща от детската стая.

Няма болежка като тази да седите в цялостна детска стая, чакайки ново кърмаче, което в никакъв случай няма да се прибере вкъщи. Няма болежка като пакетирането на дребни облекла, сгъването на дребни одеяла, слагането на столчето за кола на тавана, слагането на разглобеното креватче в гаража.

 Валери Уотс

Накрая Валери взема решение да се събере и да пусне детските облекла и мебели за продажба. Най-трудно за момичето било да продаде креватчето. Някъде в дълбините на душата си Валери се надявала, че никой няма да го купи.

А в този момент си представете изненадата на момичето, когато възрастен мъж, чиито деца явно са пораснали, пристигнал да вземе креватчето.

Оказало се, че Джералд се занимава с реституция на остарели мебели и по тази причина харесал креватчето за неродения Ноа. Но когато мъжът пристигнал да купи детсктоо креватче, той видял какъв брой несигурна е Валери по отношение на продажбата.

„ Наистина усещах, че тя не желае да го даде. Беше необичайно. Но все пак ми продаде креватчето “, споделя Джералд.

Възрастният мъж предположил, че детето й просто е пораснало и креватчето към този момент не му е належащо. Но той не знаел същинската причина за продажбата.

Но Джералд също не знаел, че няколко дни преди продажбата жена му се срещнала с Валери. Тя разпитала момичето за фамилията й.

Когато брачната половинка на Джералд научила за нещастието на Валери, тя била шокирана. Сърцето й се разрушило. За миг тя усетила това, което и самата Валери почувствала преди година.

Когато Джералд научил за това, той схванал за какво Валери се колебаела дали да му даде креватчето. Но по какъв начин да й върне креватчето в този момент? Ще бъде толкоз мъчително за момичето!

И тогава на Джералд му хрумнала гениална концепция. Той твърдо решил креватчето да се върне на притежателя, само че в малко по-различен вид…

 детско столче

Човекът трансформирал креватчето в хубав огромен стол! Който трябвало да бъде в дома на Валери в памет на Ноа.

Когато Валери видяла столчето, незабавно се разплакала. Това била доста трогателна и великодушна постъпка от мъж, който тя не познавала!

Тази история е трагична и в това време доста трогателна! Надяваме се, че в този момент душата на момичето е малко по-спокойна.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg