В историята на кралските семейства любовните интриги и скандалите често

...
В историята на кралските семейства любовните интриги и скандалите често
Коментари Харесай

Забранената романтика: 3 кралски любовни истории, превърнали се в скандал

В историята на кралските фамилии любовните интриги и свадите постоянно се преплитат със неразрешени усеща и неприети решения. Днес ще се отдалечим от Англия и ще прелетим чак до Япония, с цел да ви дадем още един трогателен образец за неразрешена романтика, която е трансформирала животите на обвързваните души в същинска драма. 

Принцеса Мако Акишино и Кей Комуро се срещат като студенти в Международния християнски университет през 2012 г.  През 2018 година влюбените се сгодяват, само че сватбата е помрачена от скандал в фамилията на младоженеца. 
                             

Майка му дължи на някогашния си брачен партньор 36 000 $, които не може да заплати.  Обществеността е гневна. Не единствено че принцесата взема решение да се омъжи за елементарен човек, което в японското императорско семейство значи отвод от всички привилегии, само че тя също по този начин се забърква в история, която я дискредитира. След това оказва се, че офанзивите на пресата и хората довеждат принцеса Мако до нервозен срив.   
 8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти  8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти  8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти  8 японски техники за триумф, които ще трансформират живота ти
Скоро Кей афишира, че ще изплати дълга на майка си, а младоженците афишират идната си женитба и благодарят на малцината, които са подкрепили решението им да бъдат дружно.  
                             

Интересното е, че Мако отхвърля да ѝ се заплати сумата от почти 1,5 милиона $, която би трябвало да получи като отплата за това, че не претендира за трона.  Бившата принцеса евентуално взима това решение, с цел да не насъсква в допълнение хората против императорското семейство и връзката й с Кей, защото парите идват от джоба на данъкоплатците.   
                             

След сватбата двойката се мести в Ню Йорк, където момичето става юрист. Заради този край те даже получават прякора „ японските Меган и Хари “.  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР