Тази събота в рубриката Тук и сега Деси Банова-Плевнелиева ни

...
Тази събота в рубриката Тук и сега Деси Банова-Плевнелиева ни
Коментари Харесай

Никой не искаше да нарани другия: Как Елвира Георгиева запазва топли отношения с бившия си съпруг

Тази събота в рубриката " Тук и в този момент " Деси Банова-Плевнелиева ни среща с една от именитите ни естрадни певици - Елвира Георгиева в едно изявление, в което тя отваря както вратите на дома си, по този начин и вратите на сърцето и душата си.

Пред феновете на " Събуди се " певицата разказва за какво е решила да слезе от сцената, за какво се е обърнала към духовните практики, кои са провокациите, уроците и чудесата в живота ѝ, по какъв начин е съумяла да резервира топли и другарски връзки с някогашния си брачен партньор и по какъв начин се е трансформирал света ѝ след появяването на доктор Ники Георгиев в живота ѝ.

Тя споделя, че нейният дом, носещ името Къщата на любовта, е учебно заведение за това по какъв начин да се обича.

„ След като оповестих, че няма да пея аз се затворих и започнах да работя върху себе си. Тази къща се трансформира в сцената на моя живот ” , споделя Елвира.

Въпреки че през днешния ден Елвира се е разделила с музикалната сцена, нейният живот постоянно е бил привързан с музиката. Може да се каже, че тя тече в нейната кръв. 

Тя споделя, че нейният дядо е създател на първата фабрика за струнни принадлежности у нас. „ От 4-годишна започнах да изсвирвам на цигулка, само че се възпламених по пеенето и пожелах да стана певица. Станах вокалист на група „ Сребърни звезди ”, там срещнах и някогашния си брачен партньор. Той написа доста песни за мен. Бяхме прелестен тандем. С него ни свързваше най-много музиката ” , описа тя.

Елвира Георгиева споделя, че когато среща сегашния си брачен партньор доктор Ники Георгиев животът и се трансформира.

" Аз трябваше в новия си живот малко по малко да се изучавам да пребивавам. Това беше доста мъчно и продължава да ми е мъчно, тъй като стъпките ги върша и сега ", споделя тя.

Въпреки раздялата на Елвира с някогашния ѝ брачен партньор Владимир Наумов те запазват приятелски взаимоотношения. Влади даже е другар с сегашния ѝ брачен партньор. Това да се схващат толкоз добре се дължи най-вече на нея, споделя тя.

" Всеки един от трима ни направи нещо, с цел да се случат нещата. Не желаех да нараня никого. Исках Влади да продължи да бъде част от моят живот. Те се харесаха двамата, тъй като по някакъв метод никой не искаше да наранява никой. И в действителност станаха доста близки. Така тримата много дълги години бяхме дружно. Чувала съм да приказват доста неща за нас, само че това не ме интересуваше. Аз желаех ние да се разбираме. И това го постигнахме, в действителност ", споделя Елвира, очевидно прочувствена.

" До момента в който, по-късно и бивше ми брачен партньор си откри също своя половинка. И нещата се балансираха, станаха си по един натурален метод. То по този начин и трябваше да стане. До ден сегашен сме си доста близки. Но всеки един от нас тримата направи нещо в тези връзки, с цел да съществуват ", споделя още певицата.

Чуйте цялото изявление с Елвира Георгиева във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР