В интернет пространството се появи първата официална снимка на седана

...
В интернет пространството се появи първата официална снимка на седана
Коментари Харесай

Първо официално фото на седана от Кортеж

В интернет пространството се появи първата публична фотография на седана Aurus Senat. Фотографията е направена на територията на Кремъл, а самата кола е създадена в границите на плана "Кортеж " дружно с едноименната президентска лимузина.

Снимката беше оповестена от vk.com/aurusmotors, където се прецизира, че тя е на брониран вид на седана Aurus Senat. Към момента такива седани има единствено в кремълския гараж, само че се чака този автомобил да бъде пуснат в продажба.

Широката аудитория ще има опцията да го види онлайн през август, по време на московското автомобилно ревю, а цивилните лица, искащи да си купят седана Aurus Senat ще могат да създадат това от началото на идната година.

Автомобилът ще се прави в дребни партиди - по 200 екземпляра годишно, като хипотетичната цена е шест, седем милиона рубли (за версията без бронировка). Сума се равнява почти на 80 000 - 95 000 евро. Освен седана и президентската лимузина на съща платформа ще се вършат и огромен ван Арсенал и всъдеход Комендант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР