В Instagram няма скрито-покрито. Там инфлуенсърите показват как се будят,

...
В Instagram няма скрито-покрито. Там инфлуенсърите показват как се будят,
Коментари Харесай

Известни българки, които са обвързани, но крият мъжете си

В Instagram няма скрито-покрито. Там инфлуенсърите демонстрират по какъв начин се будят, по какъв начин се хранят, някои даже излъчваха онлайн раждането на децата си, а някои даже качват фотоси от тоалетната, написа каналът във vbox7.

В този подтекст е повече от необичайно, когато някоя в действителност известна българка пази ревниво персоналния си живот и то до степен, в която не демонстрира мъжа до себе си. Да, има и такива. Представяме ви някои от тези известни българки:

Мария Илиева

Никой не знае кой тъкмо е мъжът до Мария Илиева. Не се знае тъкмо кой е бащата и на първото ѝ дете, само че май става въпрос за разнообразни хора. Мария Илиева постоянно демонстрира децата си, само че не и мъжа си. Един ли е, двама ли са, какъв брой са, никой не знае.

Бориса Тютюнджиева

Моделката е измежду тези известни българки, които си взеха поука от трагични раздели. Бориса Тютюнджиева съумя да скрие от всички годежа и сватбата си, че и раждането на първото си дете. Мъжа до себе си продължава да крие с емоджита, а ние продължаваме да се чудим за какво въобще качва общи фотоси, откакто го крие.
                 

Диона

Диона от известно време също е във връзка, само че ревностно крие мъжа до себе си. Е, може би чака да се увери, че страстите и възприятията не са със период на валидност и тогава ще ни го показа, както направиха да вземем за пример Биляниш, Сузанита и Палома Митева. 
                 

Бояна Маринова

Моделката има мъж до себе си, като даже го е дарила с две деца. Кой е той обаче, не се знае. Наскоро бе запитана в телевизионно изявление с какво се занимава мъжът ѝ, като Бояна се поколеба дали да отговори на въпроса. Стана ясно, че е предприемач. Кой обаче, е тайнственост.
                 

Ася Капчикова

И тя сходно на Ева Веселинова твърди, че има млад, незнаен и любящ брачен партньор, само че не споделя кой е той. Плеймейтката нееднократно е показвала фотоси с него, само че лицето му е прикрито с емоджита.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР