В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран пациент, съобщиха

...
В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран пациент, съобщиха
Коментари Харесай

Инфекциозна болница опроверга доц. Мангъров: Нямаме нито един починал ваксиниран пациент |

В Инфекциозна болница няма нито един умрял имунизиран пациент, оповестиха от лечебното заведение за bTV във връзка изказвания на доцент Атанас Мангъров, че такива пациенти е имало.

По време на спор " за " и " срещу " имунизациите против COVID-19, на въпрос какъв брой имунизирани и какъв брой неимунизирани се лекуват сега в Коронавирус отделението на Инфекцизона болница, чийто началник е той, доцент Мангъров сподели:

" Горе-долу съотношението е каквото е за страната. Имаме имунизирани. В момента имаме един, в случай че не се неистина, който е имунизиран. Имахме имунизирани, които починаха . В момента в отделението имаме към 43 пациенти, единствено един е имунизиран. "

„ От началото на имунизацията в Инфекциозна болница няма пациенти, които да са били имунизирани и да са умряли “, прецизира проф. Татяна Червенякова, директор на лечебното заведение в София.

Тя добавя, че няма и нито един имунизиран пациент, който да е признат за лекуване в болницата, както съобщи доцент Мангъров по-рано в предаване на bTV.

Единственият имунизиран, който е попаднал в Коронавирус отделението, е компаньон на неваксиниран пациент в тежко положение.

„ В петък, 10 септември, в отделението за ковид е имало 37 пациенти, четирима от тях са изписани. Приетите в отделението са в тежко и приблизително тежко състояние. В отделението има имунизиран, само че той е компаньон на неваксиниран пациент в тежко положение “, изяснява проф. Червенякова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР