В хотелите на известните испански курорти - Балеарските острови, туристите

...
В хотелите на известните испански курорти - Балеарските острови, туристите
Коментари Харесай

Какво става в Испания! Голям удар за туристите

В хотелите на известните испански курорти - Балеарските острови, туристите към този момент няма да могат да мият косата си по нормалния за всички метод и даже да пият чаша чай в стаята. Причината е в новите забрани, наложени в страната. 

Испанските хотели се борят за стабилно ползване, оповестява новинарският портал Turprom с позоваване на Spanish Tourism News.
-->
Нов закон не разрешава потреблението на пластмаса за еднократна приложимост в Испания. Тоест средствата, познати на всички пасажери, в това число душ гел и шампоан, четки за зъби, бръсначи и така нататък, ще изчезнат в локалните хотели.

Туристите към този момент няма да могат да употребяват пластмасови предмети непосредствено в хотелските стаи. Освен това този закон ще засегне даже елементарни неща, да вземем за пример бутилки за вода, торбички за чай и кафе и разнообразни офис консумативи.

И в този момент е изцяло неразбираемо по какъв начин хотелските администрации ще могат да обезпечат на своите посетители удобни условия за живот.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР