В Холивуд секс сцените във филмите са основната причина за

...
В Холивуд секс сцените във филмите са основната причина за
Коментари Харесай

Най-дългите еротични сцени на холивудските звезди

В Холивуд секс сцените във филмите са главната причина за разбунването на духове и кавги, написа каналът във vbox7. Ето и кои са звездите с най-продължителни секс подиуми:

Матю Макконъхи

Филмовата Казанова Матю Макконъхи има минута и 46 секунди прекарани в полови подиуми. Филмите са „ Златна опция “ и „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “, като и в двата си партнира с Кейт Хъдсън.

Катрин Хейгъл

Минута и 58 секунди са общата дълготрайност на екранните секс подиуми на актрисата. Те са позиционирани в сантименталните комедии „ Грозната истина “ и „ Такъв е животът “.

Ан Хатауей

Американската актриса печели 2 минути и една секунда с основната си роля в разтърсващия филм „ Любовта е опиум “, където си партнира с Джейк Джиленхол.
 
Джейк Джиленхол

Джейк се подрежда в класацията със 157 секунди кино правене на обич. Тези 2 минути и 37 секунди са събраните подиуми от „ Планината Броукбек “ и „ Любовта е опиум “.

Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк

Двамата водят в класацията с впечатляващите 5 минути и 41 секунди. Тази изключителна полова сила се развихря в комедийния филм „ По другарски “, където двамата си партнират.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР