В Хабаровск починала 81-годишната Софья Жукова, обвинена в жестоко убийство

...
В Хабаровск починала 81-годишната Софья Жукова, обвинена в жестоко убийство
Коментари Харесай

Най-възрастната заподозряна серийна убийца в света умряла от коронавирус

В Хабаровск умряла 81-годишната Софья Жукова, упрекната в грубо ликвидиране на трима души, само че към момента неосъдена. Според обвиняването, пенсионерката разчленявала телата на своите жертви с топор, за което е наречена най-възрастната серийна килърка в света.
Възрастната жена умряла сутринта на 29 декември в болница, където е лекувана от COVID-19. Тя преборила ковид, само че не се справила с затрудненията, оповестява изданието " КП-Хабаровск ".
 Коронавирусът умъртви сериен палач Коронавирусът умъртви сериен палач
Донато Билансия - един от най-скандалните серийни убийци в Италия - умря в пандиза от ковид, оповестиха италианските медии. Билан...
За правосъдната система в Русия Жукова по този начин и останала единствено обвинена, без значение че признала ликвидиране минимум на един човек – живеещият в жилището ѝ 52-годишен домоуправител. Части от неговото тяло са открити в контейнера за боклук през февруари 2019 година в селището Берьозовка, предградие на Хабаровск.
Жената обяснила постъпката си с отплата: сякаш живеещият при нея мъж съвсем 20 дни дружно с другар се гаврили над нея. Вместо да се обърне към полицията, тя устроила разпра.
По време на един от разпитите Жукова признала убийството на още двама души: на 8-годишно момиченце през декември 2005 година, чието тяло е намерено единствено седмица по-късно, и на 77-годишна другарка през март 2013 година, чието тяло въобще не е открито.
По време на правосъдните съвещания тя декларирала, че се самообвинила под напън от страна на следователя, само че уликите в жилището ѝ свидетелствали срещу нея.
 Кой е Убиецът от Златания щат - към този момент има самопризнание Кой е Убиецът от Златания щат - към този момент има самопризнание
Един от най-известните серийни убийци в Съединени американски щати призна, че е направил 13 убийства и редица отвличания и садистични изнасилвания в Калифорни...
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР