Войник от реалния живот на Рамбо с посттравматично стресово разстройство

...
Войник от реалния живот на Рамбо с посттравматично стресово разстройство
Коментари Харесай

`Реалният живот на Рамбо` е нареден да събори замъка за планинска терапия поради спор за планиране

Войник от действителния живот на Рамбо с посттравматично стресово разстройство е подредено от съвета да унищожи своя палат за планинска терапия, който е построил, с цел да оказва помощ на другите, където той спал жестоко - тъй като няма вярно позволение за градеж.

43-годишният Майки Алън построи своя лечебен форт в долината Сироуи, Южен Уелс, с цел да помогне на сътрудници от военния личен състав, борещи се с проблеми с психологичното здраве. Оттогава той се е трансформирал в несъмнено леговище, през вратите на което са минали над 10 000 души - в това число ветерани и военни вдовици, деца с спомагателни потребности, претърпели инсулт и чиновници на NHS.

Майки прекара четири години в построяването на замъка на ръка, само че общинският съвет на окръг Карфили неотдавна подреди на някогашния ефрейтор да събори замъка си - тъй като няма вярното позволение за обмисляне. Съветът сподели, че замъкът Уотсвил не е в сходство с наредбите, защото те са „ загрижени, че земеделската земя се употребява за развлекателни цели “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР