В годината, в която светът чества век от рождението на

...
В годината, в която светът чества век от рождението на
Коментари Харесай

Любимки на Андреа Бочели гостуват в България

В годината, в която светът празнува век от рождението на великата Мария Калас, три надарени и прелестни италиански сопрани - Елена Роси, Марика Франчино и Виола София Нисио, ще изненадат българска аудитория с плана „ Il Mondo “.

На 15 юли от 20 часа на сцената на Théatro оттук канала дружно с Врачанския симфоничен оркестър под диригентството на маестро Христо Павлов трите ще обединят своите гласове в магичен облик с богата стратегия от типичен арии, неподражаеми италиански мелодии, шлагери от Бродуей и определени творби от международната съкровищница, които няма да оставят равнодушни никого от феновете. Тяхната експресивност и великолепие в осъществяването вършат планът “Il Mondo ” несравним и  обаятелен.
-->
Елена Роси е от  специфичните посетители на турнето на Андреа Бочели в Съединени американски щати, Азия и Близкия изток. Марика Франчино специализира при интернационалните известни актьори, в това число сопраното Даниела Деси. Сътрудничи си фондация Лучано Павароти и печели редица награди. Виола София Нисио е първенец в влиятелни състезания. Всяка от тях – и трите любимки на Андреа Бочели, работи с известни режисьори и извършва водещи функции в най-престижните  театри в Италия и по света. Сопраните ще обират аплодисменти още в Плевен, Перник, Пловдив, Враца, Карлово, Варна, Търговище, Стара Загора, Сливен и Хасково.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР