В Европейския парламент (ЕП) използваха аргументи на терористи, заяви турският

...
В Европейския парламент (ЕП) използваха аргументи на терористи, заяви турският
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган: В ЕП използваха аргументи на терористи

В Европейския парламент (ЕП) използваха причини на терористи, съобщи турският президент Реджеп Ердоган, написа анкарският в. Хюриет.

Държавният глава на избирателен протест в средиземноморското пристанище Измир през вчерашния ден разкритикува решението на депутатите от блока от 13 март. Тогава законодателите на 28-те взеха решение да прекратят договарянията за присъединението на страната на два континента към Европейския съюз.

"Ние не чухме нищо ново и нищо обосновано. В Страсбург използваха причините на Кюрдската работническа партия (ПКК) и организацията на Фетуллах Гюлен ", съобщи той две седмици преди локалния избор. Ердоган напомни, че ПКК е оповестена за терористична формация и от Европейски Съюз, и от Съединени американски щати.

Гюлен - мюсюлмански просветител и някогашен съдружник на Ердоган - бе упрекнат от Анкара за основател на пуча от юли 2015 година Живеещият от години в Съединени американски щати ислямски свещеник в отговор съобщи, че турският президент е инсценирал кървавите събития.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР