В една трудна и тежка година за всички ни NOVA

...
В една трудна и тежка година за всички ни NOVA
Коментари Харесай

NOVA отличи топ журналистите си

В една сложна и тежка година за всички ни NOVA раздаде своите награди. Екипът открои тези, които направиха най-силно усещане през годината с работата си, а трудът им беше почетен от сътрудниците. Наградите за 2020 година в NOVA бяха връчени в нюзрума на малкия екран.

Наградата за водещ на годината още веднъж отиде при Николай Дойнов. Той си пожела скоро да забележим и чуем една добра вест, която всички чакаме. „ Надявам се, че аз или някой от моите сътрудници ще бъдат тези, които ще кажат – през днешния ден или от през днешния ден за пръв път няма нито един нов болен. Надявам се това да бъде още при започване на идната година ”, сподели той.

И тази година новините на NOVA са най-гледаните вести в България, сподели Ива Стоянова – изпълнителен шеф на „ Nova broadcasting group ”. „ Професионалистът и екипът се познават тогава, когато стане мъчно. И съм безпределно горда и признателна на нюзрума на NOVA, който резервира лидерската си позиция, и тази година новините на NOVA са най-гледаните вести в България ”, сподели още Стоянова.

И през 2020 година NOVA съумя да затвърди лидерското си място със своите вести и журналистика. „ Много значимо беше, че тази година кореспонденти и продуценти, водещи в Нова телевизия, бяхме като един пестник, доста здрав и обединен екип, по тази причина съм изключително щастлива, че през днешния ден успяхме да наградим най-хубавите в нюзрума, само че дружно с тях има още доста хора, които заслужават хвалба и възторженостти “, съобщи шефът “Новини и настоящи излъчвания ”  Миляна Велева. И добави: „ Това, което беше значимо през 2020 година, беше, че успяхме да спечелим доверието на нашите фенове в такава обстановка, в която светът е в невиждана рецесия, доверието е извънредно значимо ”.

Репортер на годината е Владислава Тричкова. Колегите избраха нея, а конкуренцията за наградата в категорията беше сериозна. „ Тази премия има малко по-различна наслада поради това, че е дадена от сътрудници, от хора, които схващат от тази специалност и какъв брой сложна е тя в действителност ”, показа тя.

За дебют бе отличена Ванина Недкова. Тя е част от екипа на NOVA от лятото. „ Тук началото не беше елементарно, само че беше топло и беше гостоприемно, тъй като екипът на NOVA ме одобри с отворени прегръдки, за което благодаря ”, сподели " Изгряващата звезда на годината ".

След две години с призове в репортерската категория, този път  Методи Владимиров взе премията за продуцент на годината. „ Истината е, че всеки един от нас се усъвършенства с всяка минала година, вършим нещо друго, вършим нещо, което е за хората ”, показа той.

За оператор на годината беше определен Димитър Василев, а за монтажист – Таня Бакалска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР