В единадесетият епизод на Маскираният певец“ падна маската на Кукера,

...
В единадесетият епизод на Маскираният певец“ падна маската на Кукера,
Коментари Харесай

РЕКОРД! Ненчо Балабанов заработи 9 бона от „Маскираният певец”

В единадесетият епизод на „ Маскираният артист “ падна маската на Кукера, под която се оказа Ненчо Балабанов, видя HotArena. .

Преди да разкрие самоличността си, той впечатли феновете и детективския банел дружно с посетител панелистите братя Аргирови със своя версия на песента „ L’italiano ” на Тото Котуньо.

За шестте епизода на шоуто, в които Кукерът се вихри на сцената на занимателното предаване, артистът подражател е проработил 9000 лева, научи „ Уикенд ”. Според договорите, които са сключили всички участници, те получават по 1500 лева за всяко свое осъществяване, написа " Уикенд ".

Заради шегите на Герасим Георгиев-Геро, че под маската на Кукерът се крие Николина Чакърдъкова, Ненчо смъкна горната част на костюма си под възгласите на публиката „ Долу маската! ”, а под нея се появи фотография на националната певица. За да резервира в цялостна консирация присъединяване си, Балабанов лъжел околните си, че върви по участия в провинцията. „ Тази вечер брат ми е тук, в залата, само че аз съм на присъединяване в Кюстендил ”, сподели на финала Ненчо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР