В един от ведомствените паркинги на руската полиция бяха открити

...
В един от ведомствените паркинги на руската полиция бяха открити
Коментари Харесай

Намериха катастрофирала и изоставена милиционерска G-Klasse

В един от ведомствените паркинги на съветската полиция бяха открити една дузина коли, които към този момент са свалени от доклад, само че в предишното са се употребили от някогашната милиция на Русия. Повечето коли са с марка Lada, само че измежду тях блестящо контрастира зарязан милиционерски Geländewagen с лепенки на Министерството на вътрешните работи на Русия. Вероятно колата е претърпяла случай в края на 2010 година и стои навън от към 10 години.
 Намериха аварирала и изоставена милиционерска G-Klasse

Всички транспортни средства, открити на този специфичен паркинг, са отстранени от регистъра. Те нямат номера, като колите са отчасти разглобени. Съдейки по стикерите на останалите коли, транспортните средства са обслужвали североизточния или югоизточния административен регион на Москва.

 Намериха аварирала и изоставена милиционерска G-Klasse

Както към този момент стана ясно, множеството коли не съставляват интерес. Това са изведените от употреба ВАЗ-2114 и второ потомство на Ford Focus. Единствената изненада е авариралият Gelenevagen. Съдейки по огледалата, всъдеходът принадлежи към моделната 1998 година.
 Намериха аварирала и изоставена милиционерска G-Klasse

Следите от табелката V8 пък загатват, че милицията е имала привилегията да употребява топ серията по това време Mercedes-Benz G 500. Тъй като въпросният Geländewagen не е възобновен, а е зарязан във типа, в който е бил на работа, може да се заключи, че злополуката е станала преди промяната на Министерството на вътрешните работи в края на предишното десетилетие. По някаква причина колата към момента не е унищожена.
Подобен Mercedes-Benz G-Klasse в услуга на съветското вътрешно министерство през втората половина на 2000-те  Намериха аварирала и изоставена милиционерска G-Klasse

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР