В допълнение към специалните аксесоари, които препращат към анимето и

...
В допълнение към специалните аксесоари, които препращат към анимето и
Коментари Харесай

Представиха Realme GT Neo 3 за феновете на Наруто

В допълнение към специфичните аксесоари, които препращат към анимето и идват с джаджата, смарт телефонът има багра, напомняща облеклата на основния воин от поредицата, както и разпознаваема гравюра, ситуирана до модула на камерата, оповестява GizmoChina.

Софтуерът на модела към момента не е показана в деяние, само че евентуално ще получи въодушевена от Наруто тематика, икони на приложения и систематични звуци. От позиция на характерностите на устройството - то е все същото Realme GT Neo 3, показано в края на март.

Моделът има 6,7-инчов екран с Full HD+ резолюция, 120Hz периодичност на освежаване, 1000Hz периодичност на дискретизация при допиране и поддръжка на HDR10+. Устройството се задвижва от мощен чип MediaTek Dimensity 8100 с поддръжка на 5G.

Джаджата е известна с тройната си камера с 50-мегапикселов главен датчик Sony IMX 766 и със своето зареждане - батерията с потенциал 4500 mAh поддържа технологията за бързо зареждане UltraDart с мощ до 150 W, което прави устройството един от най-бързо зареждащите се телефони в света.

Realme GT Neo 3 Naruto Edition с 12/256 GB памет е планувано да бъде пуснат на пазара в Китай на 31 май.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР