В днешното забързано ежедневие и стреса покрай работата, все по-често

...
В днешното забързано ежедневие и стреса покрай работата, все по-често
Коментари Харесай

С тези храни мъжът ви ще стане бог в леглото

В днешното забързано всекидневие и напрежението около работата, все по-често има дами, които се оплакват, че половинките им са с намалено либидо.

Експертите изясняват, че това се дължи освен на техния забързан работен темп, само че и на неприятната храна, която вземат. Всеизвестно е, че наситените мазнини в бързите и консервирани храни са свързани със загубата на либидо, и би трябвало да се заобикалят.

Но има и хубава вест – както храната може да прецака либидото на мъжа ви, по този начин и може да го оправи. Така че, вижте какво да похапва, с цел да са ви буйни нощите:

Стриди

Стридите си остават типичен афродизиак без значение дали ще са сготвени или сурови. Техните чудодейни свойства се дължат на съдържащите се в тях аминокиселини и допамин. Цинкът в стридите пък въздейства върху производството на естроген, прогестерон и тестостерон.

Яйца

Яйцата повишават либидото поради витамините В6 и В5, които балансират равнището на хормоните в организма. Отделно те се оправят и със напрежението.

Люти чушки

Лютите чушки съдържат химичното вещество капсаицин, което усилва притока на кръв и води до освобождението на ендорфини, които покачват настроението. Това от своя страна пък усилва либидото.

Аспержи

Аспержите също съдържат огромно количество витамин В6, който оказва помощ за увеличение на производството на чудодейния хистамин.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР