В днешно време социалните мрежи са неизменна част от любовния

...
В днешно време социалните мрежи са неизменна част от любовния
Коментари Харесай

Да разгадаем смесените сигнали: 10 причини той никога да не ви пише пръв, но да отговаря веднага

В днешно време обществените мрежи са неизменима част от любовния ни живот, което не всеки път е за хубаво. Все повече използваме чатове, вместо да използваме класическите диалози по телефона. Дори заместваме срещите онлайн с видеоразговори. Колкото и да не звучи добре обаче, би трябвало да привикваме с особеностите на времената, в които живеем. И по този начин - за какво той в никакъв случай не ви написа пръв, само че когато вие го извършите, дава отговор незабавно.

Знаем, че когато сме под въздействие на страстите и желанието да бъдем с избран човек, реалистичната ни преценка за обстановката посред ни постоянно се поизкривява. Като цяло е възприето, че неналичието на самодейност от страна на мъжа не е добър знак, само че това не всеки път е вярно разбиране. Фактът, че той не ви търси пръв и не ви обсипва с внимание, в случай че вие не го потърсите, значи ли, че няма интерес и е захласнат от друга? Всъщност не. 

Да, за дамите е мъчно да създадат първата крачка и всяка би предпочела самодейността да идва от мъжа. Свикнали сте да чувате, че в случай че той искаше да ви потърси, щеше да го направи, само че това не важи в безусловно всеки случай и не е предписание без изключения. Ето кои са 10-те аргументи, поради които той не ви търси, само че когато вие му пишете, като че ли единствено това е чакал:

 жена, чат

Не е задоволително сигурен в своите и вашите чувства 

Мъжете не са чак толкоз смели, колкото си мислите, че би трябвало да бъдат, когато не са сигурни в възприятията и желанията на индивида от другата страна. Ако не сте декларирали ясно желанието си за непосредственост и не сте изпратили директни сигнали, че желаете да продължите връзките си, то тогава той ще бъде обран и доста деликатен. Напълно е допустимо даже да ви пренебрегва, в случай че е минал през травматичен интервал като разлъка или бракоразвод, и не е сигурен дали е подготвен за нови връзки. 

Лошият му опит или внезапното ви държание

Напълно е допустимо в желанието си нещата да се случат по-бързо, да сте споделили или създали нещо, което да го е изплашило. Мъжете не обичат да бъдат притискани, когато връзките са в началния си интервал. Ако усетят даже най-малкият симптом на напън от ваша страна, това може да ги накара да не ви потърсят повече. Както към този момент споменахме, виновността може да не е във вас, а в горчивия опит на индивида. В случай, че сте разбрали за травматично събитие в живота му, просто се оттеглете и го направете, до момента в който не сте се влюбили. 

Няма ви доверие или се опасява, че ще го нараните

Ако мъжът усети, че сте склонни да разказвате всяко свое прекарване на околните си другари до най-малката детайлност, той ще се отдръпне. Кой би желал да бъде обект на злословия? Замислете се дали не сте споделили нещо, което да го е наранило. Мъжете са чувствителни, когато става дума за женската оценка. Ако сте го предиздвикали да се усеща не задоволително добър, той просто ще изчезне. 

 мъж

Той няма съществени планове

И повода не е във вас, а в интервала от живота, в който се намира мъжът. Понякога господата не желаят да поемат отговорност и задължения, само да се разтоварват от тях. При всички случаи обаче, той е задължен да ви го каже, в случай че не го направи, то тогава не сте изпуснали мъж за милиони. 

Обиден е

Или пък смутен, несъгласен с вас за нещо и с мълчанието си ви го демонстрира. Иска да ви покаже своята самостоятелност и да ви подсети, че няма проблем да се дистанцира от вас. В подобен случай вашата самодейност има позитивен резултат и е добре да започнете диалог непосредствено по тематиката. 

Има и други дами към него и не му се постанова да търси никоя

Да, има такива мъже, които сходно на девойките, просто се радват на вниманието на другите, тъй като го получават. Този вид може да ви накара непрекъснато да се чудите дали сте задоволително положителни, дали сте почтени за него и да ви държи в незнание за възприятията си. Бягайте далеко - подобен мъж не заслужава нито една жена.

Той просто не може да отхвърля

В старанието си да не ви обиди, мъжът може да ви дава отговор постоянно, поради възпитанието си, само че без да осъзнава, че по този метод ви изпраща смесени сигнали. Да, той не желае да ви загуби като алтернатива, само че не е вашият човек, виновността - също. Направете си услуга и не го търсете, заслужавате доста повече. 

И въпреки всичко - може и да е привързан

Но съзнателно да го прикрива, тъй като не е благополучен или му е нужно развлечение. В подобен случай той ще поддържа отдалеченост с вас, само че никога няма да желае да ви загуби. С наслаждение ще ви отговори, даже може да ви предложи среща и незабравими нощи, само че до такава степен.

 мъж, женен

О, времена. О, стандарти.

Липсата на мъжка самодейност не е рядко събитие в днешно време и грешката на дамите е, че към този момент я одобряват за нещо обикновено и от ден на ден привикват да бъдат дейната страна. Отношения, построени на тази база, в никакъв случай няма да ви донесат нещо положително. Излезте и потърсете същински мъж. 

Срам го е

Да, има и такива мъже, колкото и извънредно да звучи. Той може да ви следи с удивление, може и да му написа на челото какъв брой доста ви харесва. Може да го демонстрира с неволни дейности, само че срамът да ви потърси и да съобщи желанията си към вас, просто може да стопира всичко. В тази ситуация вашата интензивност се възприема от него като  благословия и незабавно щом се отпусне малко и се почувства в сигурност, вие ще получите неговата същинска, мъжка самодейност.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР