В днешно време много употребявани електромобили имат сравнително изгодни цени.

...
В днешно време много употребявани електромобили имат сравнително изгодни цени.
Коментари Харесай

5 неща, за които трябва да внимавате при покупка на употребяван електромобил

В днешно време доста използвани електрически автомобили имат относително преференциални цени. Това се дължи на ред аргументи, като да вземем за пример наградите, предоставени от автоконцерните, или целящите да стимулират и засилят прекосяването към въглеродно неутрална подвижност данъчни облекчения, от които първичният притежател се възползва. В допълнение, други фактори включват цялостната липса на интерес и известност на електрическите автомобили, търговците, които не знаят или не схващат същинската стойност на " зелените " транспортни средства, както и високата им норма на обезценка. Това съобщи InsideEVs.

Човек би предположил, че колите втора употреба, оборудвани с най-новата технология, биха били надценени. Въпреки това, до момента в който потребителският интерес и начетеност по отношение на въглеродно неутралните коли не доближат нужното равнище, ще продължим да виждаме използвани електрически автомобили на цени, които са по-ниски от предстоящото.

Въпреки че към момента не се следят евтини електрически автомобили на остаряло като Tesla Model 3, трендовете в Европа и Съединени американски щати демонстрират, че броят на предлаганите електрифицирани транспортни средства по автокъщите пораства. Това е добра вест за клиентите, които желаят да закупят кола на ток на преференциална цена. Електромобилът на остаряло дава следните преимущества на купувачите:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР