В динамичния свят на съвременните запознанства установяването на ясни правила

...
В динамичния свят на съвременните запознанства установяването на ясни правила
Коментари Харесай

5 правила за излизането на срещи

В динамичния свят на актуалните запознанства установяването на ясни правила за излизането на срещи става в действителност значимо, с цел да се ориентирате в сложността на основаването на връзки. Тези правила служат като компас, който превежда хората през тънкостите на средата за запознанства, като в същото време предизвиква самоуважението и откритата връзка.

Тези насоки дават пътна карта за насърчаване на здравословни взаимоотношения – от достоверност и слагане на граници до елегантно приемане на отхвърлянето и опазване на сигурността. Като се придържат към тези правила, хората фактически могат да подхождат към излизането на срещи с убеденост, да си дадат опция да вършат рационални избори и да основават смислени връзки, които ще останат трайни.

Така че, в случай че навлизате в света на връзките, без значение дали търсите инцидентен флирт или дълготрайно обвързване, считайте това за вашето съвременно управление за вървене на срещи.

Вземете това, което ви подхожда, отхвърлете това, което не ви харесва, и се чувствайте свободни да експериментирате, с цел да откриете своя личен път. Независимо дали сте умел сътрудник или дилетант в играта, може да се запитате: „ Какви са разпоредбите за излизането на срещи и защо е цялата тази шумотевица? “ Затова е време да отговорим.

Срещайте се, единствено в случай че го желаете

Позволете ни да споделим едно фантастично предписание за запознанства, което може да звучи като здрав разсъдък. Често обаче то се подценява във вълнението от намирането на сътрудник – „ ходете на срещи, единствено в случай че желаете да го вършиме! “ Запознанството би трябвало да бъде вълнуващо и прелестно прекарване, а не обвързване или квадратче, което би трябвало да отбележите.

Затова отделете малко време, с цел да ревизирате себе си и да се запитате: „ Готова ли съм за това премеждие? “. Ако отговорът е изрично „ да “, продължете напред с възторг! Но в случай че не се чувствате напълно добре, това също е обикновено. Дайте си време и когато сте в действителност подготвени, тогава ще се случи магията.

 на срещи

Останете правилни на себе си

Да останете правилни на себе си е като да имате суперсила, която ви държи крепко стъпили на земята и ви кара да не се отказвате от себе си в света на запознанствата. Приемете странностите си, пристрастеностите си и тези глупави танцови придвижвания, които вършиме, когато никой не ви гледа.

Запознанствата се състоят в това да откриете някого, който обича и прави оценка същинската ви същина, а това става с вървене на срещи. Така че даже не се опитвайте да се преструвате на някой различен, единствено с цел да се впишете. Бъдете неподправено себе си, тъй като има някой, който ще ви сметне за най-хубавата! И познайте какво? Когато сте правилни на себе си, ще привлечете верния вид хора, които ви ценят такива, каквито сте.

Действайте постепенно

Когато става въпрос за правила за ходенето на срещи, бавното движение трансформира разпоредбите на играта. Това ненапълно наподобява на това да си позволиш да се наслаждаваш на пътуването малко по малко. Вместо да се впускате бързо в нещата като забързан заек, бъдете спокойна костенурка, която не бърза да прави оценка всеки миг.

Опознайте евентуалния си сътрудник, споделяйте истории, смейте се и създавайте красиви мемоари. Оставете връзката да кипи и да се развива по натурален метод. Като не бързате, позволявате на магията на романтиката във връзката ви да се разгърне със личното си движение.

 на срещи

Срещите би трябвало да са къси и приятни

Тайната на прелестното запознанство е да поддържате срещите си занимателни и флиртуващи, без да се претоварвате. Кратките срещи са като предястия – те ви карат да желаете още! Затова, вместо да планирате епична сага, изберете да ходите на срещи на кафе, разходка в парка или изпълнено със смях премеждие със сладолед. По този метод можете да изпробвате водите на романтиката, без да се чувствате като че ли бягате маратон, и да измерите химията сред вас двамата.

И не забравяйте, че задачата е да се оставите един различен с трептящи сърца, разчувствани за идната среща! Така че, бъдете щастливи към времето си и към срещата си и оставете очарованието на късите и сладки срещи да направи магията си върху вашата любовна история.

 на срещи

Дръжте се намерено

Отвореното схващане е етикет за запознанства, който ни предизвиква да подхождаме към взаимоотношенията и връзките с любознание и подготвеност да приемем непознатото. Когато сме отворени, ние се отхвърляме от твърдите упования и предварителните показа за това с кого би трябвало да бъдем или по какъв начин наподобява съвършеният сътрудник.

Вместо това се оставяме да бъдем прелестно сюрпризирани и очаровани от множеството благоприятни условия, които се появяват на пътя ни. Всяко вървене на срещи би трябвало да се окаже късмет да разгадаете тайните на човешката връзка и може да останете прелестно сюрпризирани от невероятните хора, които ще срещнете по пътя си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР