В Денят започва“ Манол Пейков от ПП-ДБ коментира, че не

...
В Денят започва“ Манол Пейков от ПП-ДБ коментира, че не
Коментари Харесай

От ПП-ДБ проговориха след изборите, признаха за голяма болка: Беше важно да сме първи!

В „ Денят стартира “ Манол Пейков от ПП-ДБ разяснява, че не регистрира резултата на обединението като добър, тъй като е било значимо да влязат в 49-ия парламент като първа политическа мощ.
Той към този момент е бил народен представител от Демократична България в два от късите минали Народното събрание, а в 49-ото Народно заседание влиза с преференции, определен от листата на обединението, разгласи и че ще се бори за кметското място в Пловдив през октомври.
При 100% обработени протоколи в РИК обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ заема второ място с 24.54% – с близо две на 100 след първата политическа мощ ГЕРБ-СДС.
Манол Пейков разяснява още, че се надява този път да има по-дълго работещ парламент, устойчиво държавно управление и работещи парламентарни комисии.
„ В Пловдив резултатите са положителни, както и в София, и в Русе печелим. Печелим множеството мандати от страната, като изключим вота от Турция.
За жал общият ни народен избор не задоволително висок. Може дълго да дискутираме аргументите, може би всички се досещат какви бяха те, само че аз не го регистрирам като добър резултат, тъй като беше значимо да влезем като първа политическа мощ “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР