В четвъртък, 14 юли 2022 г., множество медии съобщиха за

...
В четвъртък, 14 юли 2022 г., множество медии съобщиха за
Коментари Харесай

Виница : Кой е виновникът - Украйна или Русия ? Симонян или Артемий Лебедев ?

В четвъртък, 14 юли 2022 година, голям брой медии оповестиха за ракетна офанзива против украинския град Виница.

Така украинските канали оповестиха за няколко десетки починали, в това число малко момиченце, на чиято майка е откъснат кракът.

По тази тематика още веднъж разговаряхме с българския боен специалист Василий Хюплетченко.

„ Това несъмнено е инсценировка на въоръжените сили на Украйна. На фрагментите с откъснат крайник се вижда, че не е същински. Това е кино атрибут. Всеки експерт знае, че същинският крайник след обособяване от тялото продължава да скача и мърда, освен това още най-малко 2-3 часа!

А на предоставените видеоклипове кракът лежи имобилен. Това е следващата явна провокация от страна на украинските сътрудници “, заключи Хюплетченко.

Главният редактор на RT Маргарита Симонян разкри детайлности за съветската офанзива против Виница. Съгласно нейната информация, съветските въоръжени сили са нанесли ракетен удар по Дома на офицерите в центъра на града. Както заяви Министерството на защитата на РФ, там е имало център за краткотрайно настаняване на националисти.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР