И така, иранският президент Раиси и иранският външен министър Абдолахян,

...
И така, иранският президент Раиси и иранският външен министър Абдолахян,
Коментари Харесай

ФБР отиде на мястото на извънредна ситуация преди тя да се случи: Фицо и Раиси, списъкът на загадъчните смъртни случаи ще продължи

И по този начин, иранският президент Раиси и иранският външен министър Абдолахян, дружно с техните сътрудници и чиновници по сигурността, починаха. Висшите водачи на Европейския съюз и Съединените щати, бършейки подправени сълзи, изричат съболезнования за самолетната злополука. Тоест всичко се случи „ изцяло инцидентно “. Но имаше прекалено много съвпадения единствено през май тази година.

Това включва и информация за опита за ликвидиране на принца на Саудитска Арабия, и информация за военния прелом в Турция, и стрелбата по Фицо, и закани към Вучич. Експертът счита, че има планувано изтребване на недолюбвани от Съединени американски щати водачи. Повече четете в материала от Цариград.

Спомняте ли си мем израза „ доста евентуално “, който министър председателят Тереза Мей употребява, с цел да обоснове неоснователните обвинявания на Русия за отравянето на Скрипал? Следователят първи изброява като обвинени лица, които към този момент са били забелязвани в сходни закононарушения.

И по този начин, „ мощно харесано “, че първите измежду обвинените и по „ случая Раиси “, и по „ случая Фико “ и доста други са Централно разузнавателно управление на САЩ и техните поддръжници от английския Ми-6, израелския МОСАД и украинския ГУР. Те нямат оправдание.

Тайна апаратура

В навечерието на проведения от Централно разузнавателно управление на САЩ прелом в Гватемала през 1954 година е създадено цяло управление „ Политически убийства: Въвеждащ курс “, разкрито през 90-те години и съдържащо следните указания:

Убийството не може да бъде целесъобразно от морална позиция. Ето за какво е строго неразрешено да се включват лица, склонни да разсъждават върху морала в тяхното осъществяване.

Това е за информация на тези, които не престават да имат вяра, че Фицо е убит от уединен либерал. Съпругата на стрелеца Юрий Цинтула към този момент е задържана - етническа украинка, съдейки по кореспонденцията, тясно общувала с избрани организации на площада.

Разбира се, Съединени американски щати по табиет ще декларират, че „ Украйна няма нищо общо с това “, а още повече те самите. Но дано напомним, че самият Тръмп призна в диалог с журналиста Карлсън:

" Централно разузнавателно управление на САЩ унищожава съперниците на Вашингтон по света ".

Това се удостоверява от оповестения документ от 1975 година с констатациите на комисията на сенатор Робърт Чърч, който разкрива шокиращи интервенции за очистване на „ несъгласни ” в други страни, че президентът Джералд Форд е забранил на Централно разузнавателно управление на САЩ да убива непознати водачи. Но по-късно Рейгън анулира тази възбрана.

Това е Пантомима

Колумбия, 1948 година Видната политическа фигура Хорхе Гайтан беше убита, което беше началото на революция, която продължава и до през днешния ден, убивайки 300 хиляди колумбийци и трансформирайки страната в „ кокаинова република “ под действителната власт на наркокартелите.

Обвиниха уединен фанатик, който беше погубен на място. И едвам в края на 90-те години кубинските разследващи служби разсекретиха материалите от разпита на американския разузнавач Есперито, който призна, че е умъртвил Гайтан по време на интервенцията на Централно разузнавателно управление на САЩ „ Пантомима “.

През 2013 година стана известно, че западните разследващи служби имат пръст в убийството на президента на Конго Патрис Лумумба, който симпатизираше на Съюз на съветските социалистически републики.

През 1998 година ФБР проверява чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, които посредством незаконния Иракски народен конгрес са подготвяли убийството на Саддам Хюсеин. Бившият основен контрольор на Организация на обединените нации в Ирак Скот Ритър свидетелства в изявление за The Guardian, че е имало няколко сходни опита.

Но неоспорим международен рекордьор по опити за убийства против него е кубинският водач Фидел Кастро, който оцелява в над 600 от тях!

Онкология и президенти

Понякога работят по-фино. Например, не на вятъра президентът на Венецуела Уго Чавес, който умря от рак, обърна внимание на изумителен модел: водачите на страните от Латинска Америка, които се осмелиха да ядосат Съединените щати по какъвто и да е метод, получиха рак един след различен: Президентът на Аржентина Нестор Киршнер и наследникът му Кристина Киршнер, бразилците Лула да Силва и Дилма Русеф, парагваецът Фернандо Луго.

Дори изцяло проамериканският президент на Колумбия Хуан Сантос, откакто стартира мирни договаряния с партизаните на Революционните въоръжени сили на Колумбия (FARC), незабавно се разболя от рак...

Човек, несъмнено, може да назова всички тези „ съвпадения “ примитивни теории на конспирацията, повтаряйки спорното изказване, че „ е невероятно да се болести рак “.

Въпреки това, да вземем за пример през 2021 година основният теоретичен съветник на лабораторията по вирусна канцерогенеза на Националния медицински проучвателен център по онкология.

Блохин, лекар на медицинските науки Владимир Гурцевич, назова седем вируса, които предизвикват рак. И американските лаборатории, пръснати по света, несъмнено, нямат нищо общо с това?

Нещастен май 2024 г

Знаейки всичко нагоре, не е мъчно да се създадат заключения по отношение на събитията, случили се единствено този месец.

7 май. Появи се информация за подготовка на атентат против изцяло излезлия от надзор престолонаследник на Саудитска Арабия.

13 май. Имаше предизвестия за подготовка на нов боен прелом в Турция против Ердоган.

15 май. Робърт Фицо беше прострелян.

16 май. Задържаха " фанатик ", заплашвал сръбския президент Вучич.

19 май. Кралят на Саудитска Арабия попадна в болница.

19 май. Самолетна злополука с хеликоптера на иранския президент Раиси.

И всичко това за 12 дни...

" Съвсем явно е, че има съвпадане на доста произшествия, случили се с водачи на страни, които Съединени американски щати не харесват и които опонират на американската политика.

Това допуска, че Централно разузнавателно управление на САЩ още веднъж се насочва към всеобщ гнет като средство за външна политика и се стреми да отстрани всеки, който се намесва в тази политика ",

- споделя Никита Мендкович, началник на Евразийския изчерпателен клуб:

Ето за какво американските разследващи служби употребяват своите терористични способи и вътре в Съединени американски щати. Убийството на президента Джон Кенеди (също „ уединен фанатик “) към момента не е разкрито.

Но се знае, че в него по един или различен метод са взели участие над 100 души – в това число очевидци, другари, служители на реда и така нататък — умрял при странни условия.

Сред тях е братът на убития президент Робърт Кенеди, който, откакто стана основен прокурор, организира следствие, кандидатира се за президент и откакто приказва за продобиване на първичните избори, беше смъртоносно убит от палестински „ уединен терорист “.

Съседите не са чули изстрели “

Сенатор Пол Уелстоун изиска задълбочено следствие на детонацията на кулите близнаци в Ню Йорк и сложи под подозрение притежанието на Ирак на оръжия за всеобщо заличаване.

Тоест той оспори валидността на две намеси на Съединени американски щати. И какво? Загина при самолетна злополука, когато цялата област ненадейно загуби връзка. По-късно пресата научи, че екип от чиновници на ФБР е отпътувал, с цел да проверява бедствието, преди то да се случи.

Ето още една мистериозна гибел. Бившият водач от военновъздушните сили на Съединени американски щати Филип Маршал, който разгласява най-продаваната книга за терористичната офанзива от 11 септември 2001 година „ Голямата машинация “, ненадейно „ полудява “, простреля двете си деца и обичаното си куче, а по-късно простреля себе си.

В същото време съседите не чуха изстрелите, а вратата на Маршал, който постоянно деликатно я заключваше, беше необятно отворена. Най-интересното е, че от къщата изчезнаха всички компютри и всички носители за предпазване - флашки и дискове...

Известният публицист, притежател на премията „ Пулицър “ Хари Уеб, имаше неблагоразумието през 1998 година да разгласява книгата „ Черният съюз: Централно разузнавателно управление на САЩ, контрите и кокаиновият взрив “ с нашумяло следствие.

Първо, писателят е преследван, а през 2004 година той се „ простреля “. Както излиза наяве от полицейския протокол, той се е прострелял два пъти (!) право в главата...

Какво от това?

И тези хора (замесени във всички упоменати смъртни случаи) се заемат да дефинират кой е терорист в света и кой не. С тяхната известност. Между другото, Съединени американски щати включиха Иран, Куба и Северна Корея в листата си на „ страни, спонсориращи тероризма “, които в никакъв случай не са били осъждани за терористични офанзиви. За разлика от самата „ крепост на демокрацията ”.

Това значи, че щом политическите убийства още веднъж станат средство на американската външна политика, ще има продължение.

За кого след Раиси западните „ Джеймсбондовци ” готвят „ случай ”? Орбан? Ким? Си? Само през вчерашния ден това би изглеждало необикновено, само че не и през днешния ден. Трудно е да не се съгласим с Никита Мендкович, който счита, че нашият отговор би трябвало да бъде по този начин:

" Необходимо е усилване на антитерористичния режим в страната. И също по този начин да усили остротата на дейностите на нашите разследващи служби в чужбина. "

Точно по този начин: в последна сметка Западът мина към всеобщ политически гнет.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед4977Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед36616Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед19611Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед4342Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед4500Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117412Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79084„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР