В БСП силово се налагат еднолични решения. Това съобщи БНР,

...
В БСП силово се налагат еднолични решения. Това съобщи БНР,
Коментари Харесай

В БСП силово се налагат еднолични решения, притеснен Станишев

В Българска социалистическа партия силово се постановат еднолични решения. Това заяви БНР, цитирайки водача на европейските социалисти Сергей Станишев. Изказването му е във връзка вчерашните думи на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Припомняме, през вчерашния ден тя съобщи, че съгласно нея Станишев не би трябвало да бъде в листата на Българска социалистическа партия за идния евровот.

С наклонността, която се постанова в партията за еднолични решения, които се постановат силово, вместо да има разговор, и сливане с разединена команда мъчно се печелят и спомагателни гласове, и избори като цяло, безапелационен бе Станишев. Според него обаче има опция за " изправителен " на идното съвещание на националния съвет. Думите му са във връзка планувания за 14 април партиен пленум , на който би трябвало да бъде избрана листата на партията за европейските избори.
 Елена Йончева - лидер на листата на Българска социалистическа партия на евровота Обновена
Елена Йончева - лидер на листата на Българска социалистическа партия на евровота

95 са застанали зад Йончева, а 75 червени са подкрепили Сергей Станишев

Евродепутатът изрази мнение, че сега няма спор по значимите за евроизборите тематики.

" Всичко приказва единствено за жилища. Когато има съмнение, че ръководещите се облагодетелстват по този метод, това няма по какъв начин да не провокира отвращение, само че има заплаха тематиката за Европа въобще да изчезне от тази акция ", притеснява се той. Според него това може да отврати хората от изборите, а това ще е в интерес на ръководещите. Знаем машината на ГЕРБ, приключи той.
 Нинова не желае Станишев в евролистата на Българска социалистическа партия
Нинова не желае Станишев в евролистата на Българска социалистическа партия

Имал си доста отговорности като президент на ПЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР