В британската мрежа на магазините Harrods предколедно се продава най-скъпите

...
В британската мрежа на магазините Harrods предколедно се продава най-скъпите
Коментари Харесай

Британци продават най-скъпите шоколадови бонбони

В английската мрежа на магазините Harrods предколедно се продава най-скъпите шоколадови бонбони в света – 5000 британски лири за 49 бонбона. Производителят на първокласната кутия е ливанската фабрика за шоколад Patchi.

Всяка от бонбоните е опакован ръчно в индийска, ръчно тъкана коприна, украсена със злато, копринени цветя и кристали Сваровски. Скъпоценната кутия е направена от специфична кожа и коприна, а преградите за бонбоните – от чисто злато и платина.

Ексклузивният дизайн на опаковката на шоколада е особено създаден от рекламната компания на фабриката. Ливанският шоколад, който бе разгласен за най-скъпия в целия свят, е основан от най-хубавите сортове какао, които могат да се намерят на планетата.

От английските магазини обяснили, че доста купувачи желали артикул, който да ги накара да се развълнуват. Лимитираната серия на първокласните шоколадови бонбони е предопределена за хора, които желаят да създадат в действителност впечатляващ коледен подарък. Бонбоните са част от специфична линия, която носи името „ Хай Лайф ”.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР