В Ботев (Пловдив) назрява пореден скандал. Този път 35 фенове

...
В Ботев (Пловдив) назрява пореден скандал. Този път 35 фенове
Коментари Харесай

Георги Самуилов напуска Ботев Пловдив?

В Ботев (Пловдив) назрява следващ скандал. Този път 35 почитатели са на път да изгонят мажоритарния притежател на клуба Георги Самуилов, написа " Блиц ".

Сдружение ПФК Ботев, което е миноритарен акционер, съди ПФК Ботев АД. Поредният скандал идва, откакто представител на притежателя Георги Самуилов не е дал своя вот в Съвета на шефовете на клуба да бъде признат човек от Сдружението. Става въпрос за известния в Пловдив оценител на недвижими парцели Борис Гиздаков, за който са дали своят вот 35 индивида. В съвета обаче остава Васил Наумов, който също е представител на сдружението и почитателите.

Въпросното съвещание се е провело на 10 януари, когато Самуилов не участва на него и е изпратил собствен прокурист в лицето на юрист. Според хора от Сдружението този човек не е извършил записаното в устава. А точно – в Съвета на шефовете да членува и представител на Сдружението. Точно заради тази причина се стига и до правосъден иск против ПФК Ботев. Но в действителност има техен представител и той е Васил Наумов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР