В Борусия (Мьонхенгладбах) готвят топло и приятелско посрещане на бившия

...
В Борусия (Мьонхенгладбах) готвят топло и приятелско посрещане на бившия
Коментари Харесай

В Мьонхенгладбах готвят празнично посрещане за Ян Зомер

В Борусия (Мьонхенгладбах) готвят топло и приятелско посрещане на някогашния си вратар Ян Зомер при семейството си тази събота на Байерн (Мюнхен), пише  “Kикер “. Двата отбора се срещат в следващия кръг от Бундеслигата.

Спортният шеф на Борусия (Мьонхенгладбах) Роланд Виркус удостовери, че Ян Зомер ще бъде почетен от  клуба преди началото на мача.

" Ян Зомер се представяше чудесно за нас в продължение на осем години и половина. Ще му отдадем съответната респект и публично ще се сбогуваме с него в събота преди мача. Ян го чака с неспокойствие и съм сигурен, че нашите почитатели също го чакат с неспокойствие. Ще създадем това преди мача. Това е стилът на Борусия (Мьонхенгладбах) “, сподели Виркус.

Спортният шеф на отбора от Северен Рейн-Вестфалия добави: " Говорих с Ян по телефона, той счита, че е ужасно. Знам, че и нашите почитатели желаят това. Мисля, че Ян ще бъде посрещнат доста другарски тук ".

Ян Зомер игра над 8 години и половина в Борусия (Мьонхенгладбах), като записа за отбора 272 мача във всички шампионати. 34-годишният швейцарски пазач мина в Байерн (Мюнхен) през зимната пауза и замести на вратата на баварците контузилия се по време на ски Мануел Нойер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР