В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни

...
В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни
Коментари Харесай

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: BMW

В близко бъдеще би трябвало да се състоят доста забавни автомобилни министър председатели, само че новия флагмански кросоувър на BMW е предстоящ от почитателите на дребната по целия свят.
BMW X8
BMW към този момент е на финалната права, тествайки новия кросоувър X8, който би трябвало да се трансформира в най-голямата, най-мощната и скъпа кола в гамата на баварската марка. Иновацията ще бъде построена въз основата на модела X7, само че кросоувърът X8 ще се разграничава с удължена задница на каросерията, накривен покрив и модифицирана оптика.

В същото време, макар размерите си, колата няма да получи седемместна трансформация - салонът ще има единствено два реда седалки с обособени кресла откъм гърба, които ще бъдат инсталирани вместо общоприет диван.

Очаква се BMW X8 да бъде оборудван с хибриден силов тракт, основан на 4.4-литров бензинов мотор с две турбини, комбиниран с електрически мотор с мощ към 200 конски сили.

Като цяло систематичната мощ на елемента ще е 750 коня и 1000 Нм въртящ миг. Иновацията, която ще бъде най-мощният сериен автомобил в историята на BMW, ще дебютира през втората половина на 2021 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР