В Берое са готови да реагират с намирането на заместник

...
В Берое са готови да реагират с намирането на заместник
Коментари Харесай

От Берое: Не сме притеснени че можем да се разделим с Макута

В Берое са подготвени да реагират с намирането на заместител на звездата на отбора Гаюс Макута, в случай че се стигне до продажбата му. Както е известно, той е чартърен при заралии до края на сезона от Брага. Халфът е спряган за ново попълнение на унгарските МОЛ Фехервар и Ференцварош.

" За състезателя има запитвания от няколко клуба. Те обаче не са облечени с съответни параметри. Към продажба на футболиста ще прибегнем единствено при доста преференциална от финансово естество оферта. Ако въпреки всичко такава се появи и играчът ни напусне, ще сме способни да реагираме съответно с привличането на негов заслужен заместител ", съобщи спортният шеф на Берое Валентин Грудев.

" До края на трансферния прозорец остава близо месец. Времето е задоволително дълго и ще ни разреши да сме гъвкави, привличайки различен също толкоз класен халф. Да не забравяме, че в ресурс разполагаме с Карлос Охене и Ибрахима Конте, които не можахме да употребяваме в доста мачове през есента, тъй като лекуваха травми. Те към този момент са подготвени да стъпят крепко на терена през пролетта ", добави Грудев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР