В България отдавна се провежда един социален експеримент с неясни

...
В България отдавна се провежда един социален експеримент с неясни
Коментари Харесай

И Горанов имал списък от Гугъл

В България от дълго време се организира един обществен опит с неразбираеми последствия. Веднага след разразилия се скандал с невнесените налози от Васил Божков прокуратурата организира диалози с министъра на финансите тогава – Горанов.

Това съобщи Владислав Горанов от ГЕРБ във връзка листата, който премиера Кирил Петков внесе в прокуратурата и в който участва неговото име.„ Ако той чака, че ще бъда арестуван за 24 часа, това са ирационални упования. И аз направих една бърза информация в Google за осъществени закононарушения от Кирил Петков и Асен Василев. Резултатите са съществени следствия на влиятелен български уебсайт “, сподели Горанов.

Той разяснява и самото правене на този лист.„ Ако бяха постъпили по различен метод, щяха да паднат в различен капан. Не е съществено министър-председателят на една европейска страна да борави с Google. Обидно е за българския гласоподавател след всички пари, които плащаме за службите “, уточни Горанов.

По думите му изказвания на самия Божков би трябвало да се потвърдят.„ Ако Божков се усеща на вярната страна, да заповяда и да отбрани тезата си. Той избра да се укрие “, съобщи той и добави:„ Ако съблюдаваме технологията на Петков, и Божков би трябвало да е в листата. Ако аз съм подкупен, той е давал. Прокуратурата няма какво повече да направи, с изключение на да проверява и да вземе пояснения от всички, забъркани в тази ситуация “.

Според него изготвянето на сходни описи се прави като обезверен спешен пиар.„ Не съм обиден, че Кирил Петков напомня една тематика. Аз съм обезпокоен и отчаян като жител, че българският министър-председател толкоз лековато борави с обстоятелства и смесва управляващите “, разяснява той.„ Със сигурност съм си приказвал с Божков не един път. Не го укривам, само че диалозите са били за законодателството, което да регламентира по-облекчен режим за хазарта и за рекламата за хазарта – неща, които не се случиха. Не съм получавал пари от Божков и не ми е предложил,  твърди Горанов.„ Анонсът ви беше, че се разисква една доста забавна тематика от седмицата. Интересната тематика от седмицата е, че в България съществува Google и че министър-председателят на България сътвори лист 19+1. Аз няма да разясня министър-председателя и ми е под равнището в тази ситуация “, съобщи Горанов.

Той още веднъж разяснява тематиката за Мата Хари и фотосите от спалнята на Борисов.„ Нямам визия коя е Мата Хари. В исторически проект знам коя е Мата Хари. В съответния случай не знам кое лице стои зад това.Знам по тематиката толкоз, колкото и вие. Снимките, които съм виждал, не знам дали не са манипулирани. Това са едни изображения “, сподели Горанов и съобщи, че в диалог с Борисов по тематиката той му е споделил, че „ мафията го е сготвила “.„ Предлагано ми е да се върна в политиката, от партията, която ме „ отритна “, само че към този миг нямам такова желание “, показа проектите си Горанов.

Той разяснява и абсурда с търсената кола, с която се опита да премине границата.„ Първо, колата не е моя, на лизинг е, второ не е открадната, а оповестена за търсене, трето - експертизите показаха, че колата изрично не е манипулирана. Как може да бъде повдигнато обвиняване на един ползвател.Това значи да се повдигне обвиняване на всеки един, който употребява електричките, в случай че някоя от тях е търсена. Случаят за мен ще завърши с края на досъдебното произвеждане “, разгласи Горанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР