В България няма фактура от доставчик на американски газ. Това,

...
В България няма фактура от доставчик на американски газ. Това,
Коментари Харесай

Добрев скочи на Петков и Василев за газа, какво разкри

" В България няма фактура от снабдител на американски газ. Това, което се случи е, че ги продадоха в чужбина и си купиха газа през медиаторите. Като изключим азерския газ, 100% от останалия газ е съветски. В България не е пристигнала нито една молекула американски газ ", сподели Делян Добрев от ГЕРБ в отговор на изказванията на Асен Василев и Кирил Петков, че у нас не се употребява съветски газ и не се се купува газ посредством медиатори, а се изпозлва американски газ.

" За последните 3 месеца сме купили газ за към 630 милиона евро, по 30% са към 200 милиона евро са прибрали медиаторите. Добре ли е за нулево толерантните към корупцията. За тези, дето щели да вършат антикорупционно болшинство. Тези с антикорупционното болшинство купуват газ от медиатори ", счете Добрев.

Бившият народен представител от ГЕРБ сподели и фактури от другите медиатори при покупка на газ в България. 

" Не знам дали сте забелязали, но колкото повече един човек приказва за корупция, толкова по-съмнително наподобява. Хората, които най-вече говореха за корупция и не стопират да приказват за корупция, във всяко тяхно изречение има думата корупция, са тези с най-големите покупко-продажби. Ето ви ги, за 3 месеца 200 милиона от газа ", изясни Добрев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР