В България не се случват зловещи неща, благодарение на това,

...
В България не се случват зловещи неща, благодарение на това,
Коментари Харесай

Мутафчийски: Стараем се да няма зловещи неща у нас

В България не се случват злокобни неща, с помощта на това, което се е направило до момента. В това бе безапелационен военачалник Венцислав Мутафчийски.

По думите на Мутафчийски в България има положителни резултати и това се вижда, тъй като " труповете не могат да се скрият ". Никой не може да избяга от статистиката, която ние лекарите най-добре разбираме. Това е един от най-важните индикатори, който демонстрира, че ние се оправяме добре на този стадий.

Не би трябвало да се позволява подстрекателство за лигавене с ограниченията, съобщи Мутафчийски, настоявайки да не се вършат опити.

Той за следващ път изясни, че няма чудодейно лекарство за коронавирус и все пак българските лекари и експерти се оправят. Мутафчийски още веднъж уточни, че в България се тества за инфекцията на средноевропейско равнище.

В Китай към този момент се отпускат ограниченията, само че " те са два месеца преди нас в актуалната обстановка ". Като образец Мутафчийски посочи САЩ, които се намират в извънредно неуправляема обстановка. Целта на Оперативния щаб е да не се стига до такава степен

Венцислав Мутафчийски още веднъж уточни, че когато има задоволително данни, ограничаващите ограничения ще бъдат отслабени, само че при следване на логичност, която не заплашва от втори пик или в случай че има подобен, той би трябвало да бъде невисок.

Взети са и ограничения и за финансовото обезпечаване на лечебните заведения, които губят средства поради ограничаването за планови интервенции и е обезпечено, че лечебните заведения ще останат жизнеспособни.

Той регистрира и безпрецедентната мобилизацията на обществото във връзка с дарителската активност

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР