В американския щат Флорида собственикът на Hummer H2 пълни с

...
В американския щат Флорида собственикът на Hummer H2 пълни с
Коментари Харесай

Шофьор случайно изгори колата си, зареждайки 80 литра бензин в багажника

В американския щат Флорида притежателят на Hummer H2 цялостни с бензин в четири 20-литрови туби на бензиностанция и ги сложи в колата. Малко след овакантяване на бензиностанцията, джипът пламва.

Когато пожарникарите пристигнали на мястото, оповестява Fox13, транспортното средство е било напълно обхванато от пламъци. За гасенето на пожара са били нужни 10 минути на оперативните служби.

Според някои локални медии повода за пожара може да е цигарата на водача. Няма обаче удостоверение за това - следствието за аргументите за пожара към момента продължава.

 Шофьор инцидентно изгори колата си, зареждайки 80 литра бензин в багажника

А знаете ли за какво водачът на Hammer-а се е нуждаел от толкоз доста в допълнение гориво? Вече ви информирахме, че през уикенда най-голямата американска компания Colonial Pipeline, доставяща бензин на съвсем половината от източния бряг на страната, беше нападната от хакери. Това докара до дефицит на гориво и проблеми с доставките.

Прави усещане, че няколко дни преди пожара на Hammer-а от фотосите, американските управляващи приканиха притежателите на коли да употребяват единствено утвърдени контейнери за бензин и в никакъв случай да не пълнят найлонови торбички (такива случаи обаче са масови).

Въпреки че тубите на лидера на Hummer H2 са били сертифицирани, то въпреки всичко той не е спазил ограниченията за сигурност. Американските закони позволяват пътешестване с най-много 6 галона (22.7 литра) в авариен резервоар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР