В американските щати Джорджия и Флорида е обявено извънредно положение

...
В американските щати Джорджия и Флорида е обявено извънредно положение
Коментари Харесай

Извънредно положение заради „Дориан“


В американските щати Джорджия и Флорида е оповестено изключително състояние поради приближаването на урагана „ Дориан “, оповестява Българска национална телевизия. Очаква се в най-голяма степен стихията да засегне 12 окръга. В двата щата върви дейна подготовка - пълнят се чували с пясък, хората се запасяват с хранителни артикули и движимости от първа нужда. Според центъра за наблюдаване на урагани в Маями до неделя „ Дориан “ ще усили мощта си и да се трансформира в вихър от 4-та категория.

Очакванията са поривите напразно да бъдат към 130 км/ч. От съображения за сигурност са анулирани десетки полети. „ Дориан “ провали проектите за пътешестване на доста американци по случай Деня на труда, който се отбелязва в първия понеделник на септември. Тръмп предвижда, че „ Дориан “ ще бъде " страшилище. Заради приближаващата буря той анулира визитата си в Полша. За Варшава отпътува вицепрезидентът Майк Пенс.

Ако прогнозите на синоптиците се оправдаят, " Дориан " може да се окаже най-мощният вихър за последните 27 години, който е прекосявал през Флорида.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР