Крипто анализаторът Майлс Дойчър съвсем наскоро представи становище за основен

...
Крипто анализаторът Майлс Дойчър съвсем наскоро представи становище за основен
Коментари Харесай

Ето защо алткойните се представят по-добре от Биткойн през този пазарен цикъл

Крипто анализаторът Майлс Дойчър напълно неотдавна показа мнение за " главен фундаментален минус ", който го кара да счита, че алткойните изостават в актуалната пазарна епоха.

В обява в X (Тwitter) на 18 юни Дойчър изясни , че казусът е обвързван с всеобщия финансов приток от рисков капитал (VC) в крипто пространството през 2021 година, който неотдавна още веднъж набъбна.

Той бе на мнение, че стартирането на нещо ново от тази вълна на VC финансиране е провокирало забележителен растеж във всички нови крипто стартъпи. “. ”, сподели той. При последвалия мечи пазар доста компании отложиха стартирането на своите криптовалути. За Дойчър “стартирането на план в изискванията на мечи пазар е еднакво на смъртна присъда ”.

След като през есента на 2023 година пазарът още веднъж потегли нагоре, отсрочените планове бяха стартирани и значително наводниха пазара. Той също по този начин означи, че “ “. Значителното издаване на нови токени е довело до това, което той разказва като “ “, тъкмо както хиперинфлацията на обичайните стопански системи. Той също по този начин изясни:

Продължаващият напън върху продажбите, преплетен с неналичието на пресен капитал на пазара, докара до това, че алткойните се показват доста по-слабо от BTC.

Анализаторът също по този начин предизвести, че вложителите на дребно са отблъснати от пазара, тъй като считат, че не могат да завоюват. Той съобщи:

Новите планове постоянно започват с високи пазарни капитали, което оставя лимитирано пространство за разкриване на цените и постепенно източва капитала, защото частните вложители се освобождават от своите токени.

Въпреки това Дойчър счита, че бъдещето на крипто пазара макар тези компликации сигурно е ярко. Той е уверен, че “пазарът постоянно ще се самокоригира и приспособява ” и че един по-благоприятен за търговията на дребно пазар ще бъде от изгода за всички.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР