В 7:14 часа на 15.05.2022 година, понеделник, настъпва пълно лунно

...
В 7:14 часа на 15.05.2022 година, понеделник, настъпва пълно лунно
Коментари Харесай

Предупреждение от Азарей! Кой да внимава много

В 7:14 часа на 15.05.2022 година, понеделник, настава цялостно лунно затъмнение в знака Скорпион. Затъмнението ще се следи в Западна Европа, а от България ще се види единствено част от началото му.

Когато приказваме за затъмнение по оста Телец - Скорпион ще имаме поради, че ще бъдат наранени най-много финансите на хората и по-специално парите. Това значи риск за кредитополучатели, застрахователи, фондовете на Европейския съюз, финансите на акционерните сдружения.

Българското държавно управление е желателно да внимава с европейските сътрудници и НАТО, ръководството на европейските средства и изключително с приемане в Еврозоната.За България е добър знак, че затъмнението няма да се следи, само че въздействието върху Европейската стопанска система ще ни засегне.

Образователната ни система ще изпита усложнения. На дипломатическата сцена ще се изисква неотстъпчивост, разсъдък и върховен пилотаж, с цел да се избегнат ненужни неточности в полемиките с нашите съседи.

За по-леко прекосяване през тестванията на времето ще помогне, в случай че се помолите по време на кулминационната точка на затъмнението в 07:14 ч, написа Марица..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР