В 10.50 часа украинско време украинските войски обстрелваха село Железная

...
В 10.50 часа украинско време украинските войски обстрелваха село Железная
Коментари Харесай

Украинската войска обстрелва райони в Донецк

В 10.50 часа украинско време украинските войски обстрелваха село Железная балка в Донецката национална република, като изстреляха 10 мини с диаметър 82 мм, оповестяват от представителството на ДНР в СЦКК. „ Откъм украинските въоръжени сили е регистриран огън в посока: 10.50 ч. – село Новгородское – село Железная балка: изстреляни са 10 мини с диаметър 82 мм. в изказването.

Русия стартира военна интервенция в Украйна на 24 февруари. Президентът Владимир Путин назова задачата му „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години “. За това, съгласно него, се възнамерява да се извърши " демилитаризация и денацификация на Украйна ", да бъдат изправени пред съда всички военни нарушители, виновни за " кървавите закононарушения против цивилното население " в Донбас.

Според съветското министерство на защитата въоръжените сили нанасят удари единствено по военната инфраструктура и украинските войски. С поддръжката на съветските въоръжени сили групировките ДНР и ЛНР развиват атака, само че не се приказва за окупация на Украйна, акцентира съветският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР