Уютен и богато зареден хранителен магазин отвори на бул. Източен44

...
Уютен и богато зареден хранителен магазин отвори на бул. Източен44
Коментари Харесай

Супермаркет Комфорт- новото място за изгодно и приятно паз...

Уютен и богато зареден хранителен магазин отвори на бул. „ Източен ”44  и дава обещание да стане обичаното място за извършване на покупки на живеещите в квартала, а и освен.  Както проличава от името, супермаркет „ Комфорт ” подсигурява комфортно извършване на покупки, ниски цени и обилие на артикули. За комфорта на клиентите си комерсиалният обект ще е с удължено работно време – от 7 часа сутринта до 23 часа вечерта.



Като в хипермаркет

Пазаруващите в магазин „ Комфорт ” ще употребяват всички улеснения, които огромните хипермаркети оферират плюс един бонус – персонално отношение. От идната седмица във фейсбук страницата на обекта започваме да публикуваме ежеседмични промоции на избрани артикули, споделя притежателят Пенко Порязов. Намалените цени ще важат тъкмо една седмица. В магазина може да се пазари с всички банкови карти, тъй като има конфигуриран ПОС-терминал. Безкешовите покупки са освободени от банкови такси, припомнят от личния състав.



Подобно на огромните търговски обекти, в магазин „ Комфорт ” ще се работи и с ваучери, раздавани от работодателите като обществена облага. „ Това е значима маркетинг стъпка за нас, тъй като сме наясно какъв брой доста служащи и чиновници получават ваучери за храна. За тях това ще е едно улеснение ”, отбелязва притежателят. Съвсем скоро ще бъде пуснат и онлайн-магазин с доставка на поръчката до вратата на клиента.



Качество на равнище

Заставаме с името и лицето си при ръководството на магазина и не бихме си разрешили да го компрометираме, показва мениджърът. Той към този момент има опит в строителния бизнес, само че търговията на дребно го привличала от дълго време.

 „ Живея в този квартал от дълго време и постоянно съм усещал неналичието на положително място за извършване на покупки, нещо като ”перфектният квартален магазин ”, споделя Пенко Порязов. Взема чартърен подблоково помещение, преобразява го от вътрешната страна, облагородява го извън с кипра градинка с туи и скамейка, сменя даже настилката към комерсиалния обект. Така, след формалното разкриване и освещаване в четвъртък, магазин „ Комфорт ” към този момент работи за клиентите си.



Няма нещо, което да липсва по рафтовете в обекта – от свежи и точно подбрани плодове и зеленчуци до прясно месо, салами, млечни артикули, пакетирани храни, сладки изкушения, перилни и почистващи препарати, хигиенични материали, цигари и алкохол и други  

Магазин „ Комфорт ” се намира на доста комфортна локация. Адресът е бул. „ Източен ”44, в подблоковото пространство, директно зад спирката на градски превоз.



Снимки от Иван Кирев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР