Увеличава се броят на пациентите с респираторни заболявания и такива,

...
Увеличава се броят на пациентите с респираторни заболявания и такива,
Коментари Харесай

Увеличава се броят на пациентите с респираторни заболявания

Увеличава се броят на пациентите с респираторни болести и такива, при които пробата за COVID-19 е положителен. Това каза общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32764
Това е обикновено, тъй като стартира есенния сезон и колкото и да е топло на открито, събирането на огромни колективи на едно място, води до повишаване на броя на случаите с респираторни инфекции, изясни доктор Николова.

Лекарката прикани пациентите над 65-годишна възраст и тези с хронични болести да се имунизират както против грип, по този начин и против COVID-19. Д-р Николова напомни, че самолечението с антибиотици може да утежни здравето ни.

Броят на новите случаи на КОВИД - 19 за последното денонощие е 80, няма умряли, демонстрират данните, оповестени в Единния информативен портал. Те са били открити благодарение на 435 теста, което значи, че делът на позитивните проби е 18%.

По данни на Националния център по заразни и паразитни заболявания „ Пирола “ е вариантът, който е настоящ сега. Има и вариант „ Ерис “. Оплакванията при пациентите, са висока температура (над 38 градуса), главоболие, болки в гърлото.

В началото, когато се е появил COVID-19, е билохарактерно инфектиране на очите. Сега това инфектиране на очите при пациентите още веднъж е налице, изключително при дребните деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР