Уважаеми господин транспортен министър,докладите за практиките по правата на човека

...
Уважаеми господин транспортен министър,докладите за практиките по правата на човека
Коментари Харесай

Джема Грозданова: До гражданина за европейско развитие на България, водач на листа в 24 МИР в София

Уважаеми господин транспортен министър,

отчетите за практиките по правата на индивида са годишни изявления за изискванията на правата на индивида в страни и райони отвън Съединените щати, упълномощени от американското законодателство да се показват годишно от Бюрото за народна власт, права на индивида и труда на Държавния департамент на Съединени американски щати до конгреса на Съединени американски щати.

Докладите обгръщат интернационално приети самостоятелни, цивилен, политически и работен права, както е посочено във Всеобщата декларация за правата на индивида.

Първият отчет е квалифициран през 1976  и публикуван през 1977 година

Не може да твърдите, че заради неизясненост в източниците не можете да коментирате наличието на отчета. Това е обидно за аудиторията. А наличието е прекомерно неприятно за България. Обидно е също изказванието, че Механизмът за съдействие и инспекция (МСП) на Европейската комисия  е завършил за България. МСП не е свален от Европейска комисия, тъй като няма решение на Европейския съвет. Това е операция, която се чува от всички, които са наясно с процедурата.

Не е добре обаче, тези лъжи да се приказват от човек, който е осведомена персона, правист, за който думата легитимност би трябвало да значи нещо и който води листата в 24 регион в София. Десният регион в София, в който гласоподават осведомени хора. Бихте могли да подведете  и манипулирате, само че когато претендирате за обективност и лична ангажираност към европейското развиване на България запазете най-малко персоналното си достолепие. Може би очаквате самопризнание за преданост?

Резултатите от тази преданост са, че децата ни се лутат и не могат да решат кое е вярно и кое не, кое е положително и кое е зло? Как и какъв брой да учат и да работят, с цел да съумеят? Нужно ли е въобще да го вършат, като виждат кои и по какъв начин съумяват?

На тези  въпроси би трябвало да отговорим в неделя. Без повече да заблуждаваме децата си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР