Утре по Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-значителни временни увеличения

...
Утре по Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-значителни временни увеличения
Коментари Харесай

Слънчево време утре по Черноморието

Утре по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има по северното крайбрежие. Ще духа сдържан, следобяд и вечерта мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 16°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще има раздрана облачност. Вятърът от запад-северозапад краткотрайно ще отслабне. Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в Югозападна България, където ще бъде съвсем безшумно, сред 0° и 3°, в София към 2°. Утре ще бъде най-вече слънчево с раздрана междинна и висока облачност. Вятърът от запад-северозапад още веднъж ще се усили и ще бъде мощен и плевел. Почти безшумно ще остане в югозападните региони от страната. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат най-вече сред 15° и 20°, в София 15°-16°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра – към 2°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР