Утре или в сряда ще има нова заповед във връзка

...
Утре или в сряда ще има нова заповед във връзка
Коментари Харесай

Нови мерки срещу Ковид от утре, вижте какви

Утре или в сряда ще има нова заповед по отношение на ограниченията против ковид, разгласи здравният министър Стойчо Кацаров след среща с болнични асоциации.

Той напомни че основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев е предложил два разновидността. Единият е въвеждане на ограничавания, а другият е да се вкара т. нар зелен документ. Кацаров отхвърли да каже към кой вид се клони, само че добави, че може и двата разновидността да влязат в действие по едно и също време.

Кацаров е е разговарял с болничните асоциации и за това да има зелен документ за чиновниците в лечебните заведения и концепцията е била подкрепена. По-рано през днешния ден и просветителният министър заяви, че поддържа зелен документ за личния състав в учебните заведения, само че изиска да се даде гратисен интервал от един месец, с цел да може, който желае да се имунизира.

Здравният министър обаче се разгласи твърдо срещу прекъсването на проекти „ Поставих въпроса за болничните кревати и опцията да се разкриват такива. От сдруженията споделиха, че макар че обстановката е напрегната и са разкрили още кревати, към момента могат да разкриват такива без да се стопира плановата активност ”, уточни Кацаров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР