Утре е ден за размисъл. И по ирония на съдбата

...
Утре е ден за размисъл. И по ирония на съдбата
Коментари Харесай

Нанков: Утре е 1 април, празникът на шмекерите от ПП. Ще си понесат отговорността на 2-ри

„ Утре е ден за размисъл. И по подигравка на ориста – денят на лъжата и шегата. Утре е празникът на „ Продължаваме промяната “. Защото не на смешка те добре послъгваха през последните две години “.
Това написа в профила си във Facebook лидерът на ловешката листа на ГЕРБ Николай Нанков.
„ Скъпи другари, през днешния ден закриваме петата парламентарна предизборна акция за последните две години. И аз имам вяра, че тя ще е последната – ГЕРБ-СДС ще победи и ще сформира мощно, устойчиво и работещо държавно управление. Аз имам вяра в здравия разсъдък на българските гласоподаватели. Уморени и изплашени от задълбочаващото се възприятие за невъзможност и липса на вероятност, които „ Промяната “ донесе “, написа той.
Според него хората към този момент са изстрадали неуспеха на „ Промяната “ и на „ вносните потенциали “.
„ …с лустрото на харвардци, само че с душата на амбулантни търговци. Шмекери. С искания. Промяната не донесе нищо положително – нито животът стана по-лесен, нито външните фактори са виновни за високата инфлация и задаващото се финансово цунами. Цялата отговорност е на “Продължаваме смяната ” и аз съм уверен, че те ще я понесат на 2 април. Няма да са първи, както пробват да зомбират всички от телевизионния екран. Не! “, зарича се Нанков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР