Утре, 7 май, стартира продажбата на билети за две бургаски

...
Утре, 7 май, стартира продажбата на билети за две бургаски
Коментари Харесай

Гледайте в Бургас първия български филм с Мария Бакалова

Утре, 7 май, започва продажбата на билети за две бургаски прожекции на първия огромен български филм с присъединяване на изгряващата звезда на международното кино Мария Бакалова – „ Като за последно “. Те ще са в един ден – 23 май – от 17 и 20 часа – в Културен дом на нефтохимика.

Цени: 12 лв. за учащи и пенсионери, 15 лв. за постоянен билет. Част от екипа, осъществил филмовата продукция, ще дойде край морето за бургаската премиера.

Билети търсете на каса " Часовника " всеки ден от 10 до 18 часа, без събота и неделя (в деня на прожекциите след 16 часа ще се продават и на каса НХК). Телефон за информация: 0894 898 098.

 

 

* Авторите показват сюжета на комедията „ Като за последно “ по този начин:

 

 

Едно момиче би трябвало да бъде избавено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредност от комични обстановки. Когато жълтата преса раздухва подправена сензация, че 70-годишен жив класик е впримчен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма по какъв начин да не се появят духовник дружно с „ превъзпитаните “ си питомци от неделното учебно заведение в пандиза, някогашен военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за завещание сестри и, несъмнено, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което счита за най-важно - обич, възмездие, пари, завещание, чест, другарство. Лавина от неуместни прекарвания прекатурва живота и взаимоотношенията на героите.  Всеки научава по нещо ново за другия, само че и за самия себе си.

 

 

Режисьор на кино лентата: Ивайло Пенчев

Сценарий: Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел ЦанковОператор: Георги Челебиев

Композитор: Георги Стрезов

Участват:Васил Банов, Мария Бакалова, Филип Аврамов, Малин Кръстев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Герасим Георгиев – Геро, Яна Маринова, Анастасия Ингилизова 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР