Утре, 7 април, ще се проведе същинското състезание от F1

...
Утре, 7 април, ще се проведе същинското състезание от F1
Коментари Харесай

Коя е Кели Пикет - жената до Макс Верстапен

Утре, 7 април, ще се организира същинското съревнование от F1 на пистата в Япония, като, разбира се, Макс Верстапен е огромният любимец за спечелването му.
 Aston Martin Vantage - нова кола на сигурността във Формула 1
Единственият Aston Martin, който може да задържи Макс Верстапен зад себе си

Машината ще дебютира през уикенда в Гран при на Саудитска Арабия

И тъй като изглежда така, че и този сезон нидерландецът ще бъде спрян мъчно от който и да било, взехме решение да хвърлим един взор над персоналния му живот. Така разбираме, че Верстапен има сателит в живота в лицето на  Кели Пикет .

Тя е изцяло наясно със света на F1 по две аргументи. Едната е, че татко ѝ Нелсън Пикет и брат ѝ Нелсън Пикет Джуниър също са били водачи във F1.

Освен това, тя излизаше с различен някогашен водач от F1 - Даниил Квят, от който има щерка, която се роди през 2019 година, написа People. Като цяло Кели Пикет е доста забавна персона, тъй като е родена в Германия, само че има нидерландски и бразилски корени.

Голяма част от детството си тя прекарва с майка си - моделът Силвия Тамсма, във Франция, само че когато е на 12 години се местят в родната на татко ѝ Бразилия. Тя учи в Лондон и Ню Йорк, като също като майка си е модел.

Изглежда, че тя няма никакъв проблем с специалността на Макс Верстапен и даже не държи да е на всяко съревнование с него. Миналата година пред Vogue Нидерландия Кели споделя, че това е работата на Верстапен и какъв брой хора биха взели приятелките си в офиса, до момента в който са на работа.

Кели Пикет се разделя с Квят през 2019 година, а публично знаем, че са дружно с Макс Верстапен от 2021 година, когато разгласиха и първата си обща фотография в Instagram. Двамата може към момента да нямат деца дружно, само че пък за сметка на това се грижат за две бенгалски котки.

Пикет може и да пътува доста по света, само че домът ѝ е в Монако, където живее с дъщеря си Пенелопе и Верстапен, когато водачът не е ангажиран със надпревари. И най-малко все още не наподобява, че осемте години разлика във възрастта дават отражение върху връзката им.
 Red Bull Drone 1 - дронът, който може да се състезава с болид от F1
Дронът, който е по-бърз от болид на F1

Red Bull Drone 1 покорява нови върхове

Към момента двамата не бързат да се женят, като през предходната година Макс Верстапен съобщи, че това ще се случи, когато верният миг пристигна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР