Откакто Дженифър Анистън си направи Instagram профил преди почти пет

...
Откакто Дженифър Анистън си направи Instagram профил преди почти пет
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с рядък поглед към личния си живот

Откакто Дженифър Анистън си направи Instagram профил преди съвсем пет години, упованията бяха тя да разкрива повече от персоналния си живот, който другояче пази надалеч от светлините на прожекторите. Прави усещане обаче, че наличието ѝ в обществената мрежа изцяло кореспондира със самата нея като персона - фокусирано върху работата и по-пестеливо откъм свободно време, и персонален живот.
 Дженифър Анистън и пръстенът с елмаз - допустимо ли е да е сгодена
Детайлът, поради който всички разискват Дженифър Анистън

Има ли връзка актрисата

С последната си обява обаче актрисата за първи път от доста време насам споделя толкоз доста моменти от всекидневието си отвън снимачната площадка.

В поредицата от фотоси виждаме по какъв начин прекарва свободното си време. Дори и когато има време за отмора обаче,  е все по този начин дейна и не пропуща да прекара време с обичаните си хора и... животни, естествено.

След първото ѝ селфи, което е качила от кола, тя е споделила и сладостен кадър на кучето си лорд Честърфийлд. По-нататък виждаме моменти от срещата ѝ с приятелките ѝ Моли Макниърни и Аманда Анка, както и диалог с нейна друга дългогодишна другарка - Андреа Бендевалд.

Не ни изненадва също по този начин, че измежду фотосите има и една от фитнес зала, където театралничи дружно с персоналната си треньорка Дани Колман. За актрисата е добре известно, че с изключение на на околните си хора, тя държи доста и на това да отделя време за себе си, като се грижи за здравето си.

Колкото до разпоредбите, които следва,  споделя, че пие доста вода, активна е всеки ден, яде свежи храни и се пробва да спи колкото може повече.

" Освен всичко това, се пробвам да бъда в действителност деликатна по отношение на това, което позволявам в главата си ", издава още тя.

Актрисата също по този начин и медитира. И разкрива, че нормално го прави заран, откакто се разсъни.
 Кои са най-високоплатените артисти за 2023 година съгласно Forbes
Най-високоплатените артисти за 2023 година

Има ли изненади по върховете

" Просто стъпвам на пода и сядам пред дребен олтар. Ако не съм у дома, просто намирам място. Дори за пет или за 10 минути, би трябвало да го направя ", споделя Дженифър Анистън в изявление за E! News през юли 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР