Устройството привлече вниманието с най-достъпната цена за нов модел на

...
Устройството привлече вниманието с най-достъпната цена за нов модел на
Коментари Харесай

Новият iPhone SE вече може да бъде закупен от А1

Устройството притегли вниманието с най-достъпната цена за нов модел на iPhone в последните години
Един от най-дългоочакваните смарт телефони за 2020 към този момент публично може да бъде закупен от А1. iPhone SE е устройство, което по никакъв метод не прави взаимни отстъпки с качеството. Това въпреки всичко е iPhone и феновете на марката имат съществени условия към техническите характерности на всяко такова устройство. Корпусът на смарт телефона припомня доста на модела iPhone 8, който също реализира огромен триумф на пазара. Приликите сред двата обаче са главно на повърхността.

 Поглед от вътрешната страна демонстрира, че iPhone SE е екипиран с A13 Bionic, който се употребява и в серията iPhone 11. Разполага и с 8-ядрен невронен модул, който може да прави до 5 трилиона интервенции в секунда. С помощта на логаритми, смарт телефонът се приспособява към навиците на притежателя и предлага по-бърз достъп до обичани приложения. Благодарение на мощния процесор iPhone SE няма проблем да работи не просто с най-новото потомство операционна система iOS 13, само че и да поддържа ъпдейти към последващи. Това дава обещание дълъг живот на устройството при вярна приложимост.

От Аpple са обърнали съществено внимание и на поверителността на информацията на потребителите си. За сигурността на iPhone SE дава отговор функционалността Touch ID, която разрешава бързо отключване на устройството единствено с пръстов отпечатък. Данните за пръстовия отпечатък се съхраняват единствено в устройството, само че не и в облачни сървъри.

iPhone SE поддържа безжично презареждане посредством стандарта Qi, а функционалността за бързо зареждане разрешава достигането на 50% потенциал на батерията за към 30 минути. Моделът има един слот за SIM карта, само че действително клиентите на А1 могат да го употребяват с два номера, защото поддържа eSIM карта. Телекомът продължава да е единственият в България, който предлага тази услуга.

Причината за толкоз преференциалната цена на iPhone SE се корени във обстоятелството, че въпреки в него да са събрани доста от най-съвременните технологии, нито една от тях не е разработвана особено за него. Пред Apple стоеше задачата по какъв начин да извлече максимума от съществуващите си съставни елементи, а резултатът е повече от добър.

В идващите дни последователно ще бъдат заредени и магазините на А1 в страната, само че продажбите към този момент започнаха в онлайн магазина на А1.bg. Устройството е налично там в присъщия за Apple грациозен бял цвят, а скоро се чакат и модели в черна и в алена разцветка. Цените на iPhone SE стартират от 29,99 лв. на месец с проект А1 ONE Unlimited 5XL. Ако бъде закупен в брой, цената на устройството е на стойност 639,98, още веднъж в композиция със същия тарифен проект.

 Източник:
standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР