Установени са участниците в спречкването, при което пострада русенец. Всички

...
Установени са участниците в спречкването, при което пострада русенец. Всички
Коментари Харесай

Полицията издири биячите от инцидента на Охлюва

Установени са участниците в спречкването, при което пострада русенец. Всички са русенци, като двамата са на 18-годишна възраст, а третият на 22 години

Както към този момент Ви информирахме, в Първо районно управление (на МВР) бе формирано досъдебно произвеждане за породени телесни повреди на мъж от Русе.

На 8 април в 02:06 часа от ЕЕН 112 в Първо районно управление (на МВР) е постъпило известие, че в УМБАЛ "Канев " в Русе са отишли за оказване на лекарска помощ трима мъже от Русе, заявяващи, че са потърпевши при побой. При прегледите в болничното заведение е открито, че на един от тримата мъже, в резултат на сбиването са били породени по-сериозни телесни пострадвания, заради което той е бил настанен за лекуване в поделение на здравното заведение.

Според сигнала, същата нощ към 02:00 часа тримата мъже, на възраст 38, 34 и 24 година от Русе, са се движили с фирмен лек автомобил "Тойота " и когато прекосявали през моста "Охлюва ", в посока от бул. "Мидия Енос " към бул. "България ", по пътното платно по средата на моста против тях са видели да вървят пеш трима непознати млади мъже. Спрели са автомобила и двете групи са си разменили реплики, след което са си разменили и удари.

По случая са почнали работа чиновници на Първо районно управление (на МВР), формирано е досъдебно произвеждане и е почнало следствие, с оглед закононарушение по член 129, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В хода на извършените оперативно-издирвателни дейности криминалистите от Първо районно управление (на МВР) са открили и другите трима участници в спречкването – всички са русенци, като двамата са на 18-годишна възраст, а третият на 22 година

Работата по досъдебното произвеждане продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР