Успешен ден с хороскопа на Марица! Овен Въпреки желанията и очакванията ви,

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
Овен
Въпреки желанията и очакванията ви,
Коментари Харесай

Съдбата се усмихва на една зодия, други две да пазят портфей...

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

Овен

Въпреки желанията и упованията ви, хората към вас не са създали това, което сте желали. Това ще ви изненада неприятно, само че и ще ви помогне да погледнете от друга позиция. Избягвайте спорове, когато се появят различия – запазете успокоение и намерете решение дружно.

Телец

Обръщате прекалено много внимание на детайлите, по тази причина не забелязвате огромните промени. Днес правете чести почивки, с цел да освежавате мислите си. Ще имате потребност от забавление. Излезте с другари и се забавлявайте. Предстои ви забавно запознанство.

Близнаци

Ще би трябвало да проведете сериозен диалог с някой авторитетен човек. Знаете какво да кажете и по какъв начин да бъдете безапелационни. Ще се наложи да извършите избор. Доверете се на интуицията си. За да се отпуснете от напрежението, се насладете на обичаните си занимания.

Рак

Днес ще се наложи да споделяте с човек, който не ви е изключително прелестен. Действията и приказките му ще ви нервират праз целия ден, по тази причина се отделяйте от него, постоянно когато е допустимо. Избягвайте спорове. Разходка или посещаване на културно мероприятие ще ви разведри.

Лъв

Имате прекалено много свободно време за деня и можете да го употребявате ползотворно. Помогнете на някой непосредствен и му спестете нерви и старания. Потърсете си ново занятие – не се ограничавайте единствено със сегашните си занимания. Новина ще обърка проектите ви за вечерта.

Дева

Обстановката към вас ще е напрегната. Всеки ще се нуждае от вниманието и помощта ви. Бъдете отзивчиви, запазете успокоение и подредете целите си. Започнете с най-важната задача за деня. Въздържайте се от финансови покупко-продажби. Може да се окажат неизгодни за вас в дълготраен проект.

Везни

Днес би трябвало да се мобилизирате и да сте по-концентрирани, с цел да избегнете стресови обстановки. Бъдете откровени и не се тормозете от нещата, които казвате. Разпределете уговорките си по този начин, че да ви остане повече свободно време. Отделете го за приятелите си.

Скорпион

Добре е да се придържате към това, което знаете, само че не се отпускайте прекалено много. Не бива да поемате опасности и да се предоверявате. Опитайте да се справите с работата си колкото се може по-скоро. Добра вест ще ви зарадва и ще се наложи да предприемете бързи промени в графика си.

Стрелец

Денят може да се дефинира като изобретателен. Малките неща ще се отразяват на настроението ви през днешния ден. Дори да се случи нещо неприятно, пробвайте да запазите позитивното си мислене. Ще ви хрумнат забавни хрумвания, които е по-добре да си запишете.

Козирог

Необходимо е да забавите темпото. Твърде доста неща се случват за къс интервал от време, по тази причина ви е мъчно да се фокусирате единствено върху едно нещо. Имате потребност от отмора. Отделете време единствено за себе си и обмислете умерено нещата, които ви се случват.

Водолей

Ще осъзнаете, че би трябвало да намалите упованията си, изключително що се отнася до дейностите на близките. Поставете се и на тяхно място, с цел да разберете най-малко част от аргументите за държанието им. Някой непосредствен ще има потребност от помощта ви – отделете му нужното време. 

Риби

Добре е през днешния ден да разгледате проектите и задачите си по-внимателно. Не прибързвайте с взимането на нови решения. Работете с това, което имате и това което знаете. Ще ви хрумнат забавни хрумвания. Обсъдете ги с околните ви, разберете тяхното мнение и тогава предприемайте дейности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР